Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Іграшка для собак Галасливий м'яч Wobble Wag Giggle

Код товару: 1001696

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Колір: салатовий
Розмір: - 15 см
Матеріал: термопластичная гума

Наші домашні вихованці ну прямо як діти - просто обожнюють бігати, гратися і гасати. Особливо собаки. Без активних прогулянок вони не можуть бути щасливими і здоровими. Адже біганина по галявині або скверу - це не тільки гра, а й тренування, в результаті якого тонізуються м'язи, покращується кровообіг і робота внутрішніх органів. Адже собаки народжені для полювання і якщо вони мало рухаються, організм виходить з ладу і наслідки можуть бути незворотними. Не слід забувати про це. Люблячий і дбайливий господар неодмінно повинен забезпечити своєму собаці активне дозвілля.

Однак, як і люди, собаки мають різні характери. Є ті, які просто на місці всидіти не можуть. А деяких «трактором не зрушити» - вийдуть на вулицю, сядуть і сидять. Таких потрібно просто простимулювати. Собакам, як і дітям потрібні іграшки, які вони будуть гризти, кидати, ловити, катати, ховати і шукати. І не тільки цуценятам, а й дорослим особинам теж. Щоб кожна ваша прогулянка була продуктивною і приносила задоволення вам і вашому чотириногому другу придбайте м'яч Wobble Wag Giggle. Він порадує не тільки собаку, але і вас, і всіх навколишніх.

Секрет м'яча для собак Wobble Wag Giggle

М'яч для собак Wobble Wag Giggle має особливість: під час гри він видає звуки, схожі на хихикання. Це дуже забавляє тварин і веселить людей. Всередині м'ячика вбудований спеціальний елемент, який відтворює характерні звуки при перевертанні. Сам м'яч зроблений із спеціальної екологічної безпечної термопластичної гуми. Вона м'яка і дуже міцна.

Прекрасно витримує укуси і дряпання і не пошкоджує зуби вашого вихованця.
М'яч для собак Wobble Wag Giggle має оптимальний діаметр (15см) і підходить для будь-яких порід: і маленьких і великих. Він може служити не тільки для гри, але і для дресирування.





Іграшка для собак Галасливий м'яч Wobble Wag Giggle
Іграшка для собак Галасливий м'яч Wobble Wag Giggle