Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кулінарний кондитерський шприц для печива і крему Biscuits А70

Код товару: 1007742

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Господині на кухні створюють справжні шедеври у вигляді смачних страв або випічки. І для красивої подачі, безумовно, дуже важливий декор, створення якого вимагає не тільки таланту, а й підручного реманенту.

Саме тому сьогодні ми пропонуємо до уваги своїх покупців кулінарний шприц.

Це не просто кондитерський шприц, а варіант, якому немає рівних серед аналогів, і ось чому. Виріб являє собою кондитерський пістолет з анодованого алюмінію. З його допомогою можна отримати печиво будь-якої форми. На формування випічки ви витратите мінімум часу і сил, а результат перевершить всі ваші очікування. Такий шприц кондитерський відноситься до професійного кухонного інвентарю, але використовувати його можна і в домашніх умовах, і на виробництві.

Принцип роботи цього виробу нагадує звичайний шприц, що виконує роль одночасно і дозатора для тіста, і форми для печива. Навіть з тугого тіста кондитерський шприц здатний створити печиво ідеальної форми і розміру. До речі, консистенція тіста для приготування випічки може бути абсолютно різною, тому що підходить цей шприц для крему. Просто сировина щоб уникнути прилипання не повинно бути занадто рідким.

Рекомендації по використанню даного кухонного вироби прості. Необхідно приготувати тісто і помістити його в шприц. Потім відбувається найважливіше - вибір насадки. Після того як вибір зроблений, бажано протестувати прилад, видавивши невелику кількість тіста. І можна приступати до формування печива, натискаючи важіль шприца. Якщо в процесі з'явиться бажання, змінити насадку в пістолеті, зробити це можна в будь-який момент.

Як бачите, кондитерський шприц купити бажано кожної господині, адже його застосування спростить процес випічки. Комплектація цього виробу включає широкий вибір насадок для печива будь-якої форми. До речі, готові солодощі ще додатково можна декорувати, наприклад, варенням або посипаннями. Цей кондитерський шприц з насадками стане ідеальним варіантом подарунка для мами або бабусі, подруги або сестри. Кожна жінка гідно оцінить такий корисний презент.

А купити кондитерський шприц ви можете зовсім недорого в нашому інтернет-магазині. Оформляйте замовлення, і вже через кілька днів ви здивуєте своїх близьких цікавим декором звичної домашньої випічки!

Кондитерський шприц з насадками Biscuits А70, характеристики:

  • Матеріал корпусу: Метал;
  • Розміри машинки (В/Д): 22x5.5 см.;
  • Колір корпусу: сталевий.

Шприц кондитерський професійний, комплектація:

  • Машинка-прес;
  • Залізні насадки: 10шт;
  • Пластикові насадки: 4 шт;
  • Картонна упаковка (15.5x22x6 см.).





Кулінарний кондитерський шприц для печива і крему Biscuits А70
Кулінарний кондитерський шприц для печива і крему Biscuits А70