Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кухонний керамічний ніж Ceramic Knife Elegant

Код товару: 1000655

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Цирконієва кераміка є дуже міцним матеріалом, стійким до виникнення іржі, впливу агресивних середовищ, включаючи кислі. Такі характеристики в сукупності з невеликою вагою зробили матеріал ідеальним для виготовлення ріжучих кухонних інструментів. Тим більше що ножі з даного матеріалу не потребують заточування. Вони можуть залишатися такими ж гострими, як і в день покупки більше ніж півроку. 

Особливості кухонного керамічного ножа 

Кухонний керамічний ніж відноситься до категорії професійних інструментів. Користуватися ним воліють шеф-кухаря в усьому світі, так як один такий інструмент може застосовуватися для оброблення продуктів різної щільності, м'якості і розміру: 

  • нарізки свіжого м'якого хліба і сирого м'яса, 
  • оброблення ніжної полуниці і твердого ананаса, 
  • нарізування пластичного плавленого сиру і сиру твердих порід і багатьох інших робіт. 

За допомогою такого інструменту можна легко очищати шинкувати зелень, нарізати м'які і тверді плоди шматочками будь-яких розмірів. 
Ми пропонуємо купити керамічний ніж в комплекті з пристроєм для видалення шкірки з плодів. Чистка картоплі, яблук, груш, видалення твердої шкірки з огірків та інших плодів з таким інструментом стає простим процесом, що не вимагає особливих зусиль. За допомогою цієї чистки можна легко звільнити від шкурки навіть ананас. 
Дуже важливо, що кераміка не залишає на продуктах неприємний сталевий смак, тому абсолютно не міняє смак їжі. 

Експлуатація кухонного керамічного ножа 

Керамічний ніж не примхливий в експлуатації. Він легко миється, лезо не потрібно витирати, воно не схильне до корозії. Виріб не вимагає заточення протягом тривалого часу. Самостійна заточка протипоказана, так як може привести до поломки виробу.





Кухонний керамічний ніж Ceramic Knife Elegant
Кухонний керамічний ніж Ceramic Knife Elegant