Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кухонний комбайн Wonder Blender Combo

Код товару: 1000599

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Правильне харчування має включати корисні продукти і бути різноманітним. Але кожна господиня знає, що готувати на сніданок, обід і вечерю різні страви дуже важко. Особливо якщо сім'я велика. Доводиться цілий день стояти біля плити. Щоб полегшити працю господинь, створений кухонний комбайн Wоnder Blender Combo. З його допомогою можна приготувати просто величезну кількість страв: 

  • супи, 
  • салати, 
  • пюре, 
  • коктейлі, 
  • соуси, 
  • випічку та багато іншого. 

Найголовніше, що готування практично не вимагає зусиль, так як нарізати, шинкувати і перемішувати буде апарат, і на всі ці процеси буде витрачено всього кілька хвилин часу. 

Особливість кухонного комбайна Wоnder Blender Combo 

Всі деталі пристрою виготовлені з високоякісних матеріалів. Прилад дозволяє здійснювати велику кількість різних операцій і здатний замінити громіздкі потужні агрегати, хоча має компактні розміри і коштує набагато дешевше. 
Особливістю даної моделі є легкість управління. Нарізка фруктів, овочів, м'яса, сиру та інших продуктів здійснюється за допомогою механічного натискання чаші з насадкою на корпус пристрою, в якому розташовані потужні і гострі леза з нержавіючої сталі. 
Пристроєм не тільки легко користуватися, за ним просто доглядати. Після застосування його необхідно промити теплою водою і залишити до повного висихання. Завдяки компактним розмірам, прилад може зберігатися в невеликому ящику стола і не займе багато місця на кухні. 

Комплектація кухонного комбайна Wоnder Blender Combo 

Ми пропонуємо купити кухонний комбайн в комплекті з: 

  1. чотирма спеціальними чашами, в яких зручно не тільки готувати, але і зберігати їжу в холодильнику і розігрівати перед подачею на стіл, 
  2. кришками для зберігання продуктів в чашах, 
  3. насадкою-блендером для приготування омлету, рідкого тіста, мусів, соусів, та інших страв, 
  4. книгою з оригінальними рецептами. 

Такий набір обрадує будь-яку господарку, тому він може стати не тільки вдалим сімейним придбанням, але і прекрасним подарунком для коханої жінки або найкращої подруги.





Кухонний комбайн Wonder Blender Combo
Кухонний комбайн Wonder Blender Combo