Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Наколінник для суглобів, еластичний бандаж Be Active

Код товару: 1001911

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 162 грн 147 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Стать: Унісекс
Вага товару: 66 г.
Застібка: Застібка-липучка
Кількість в упаковці: 1 шт.
Колір (основний): Чорний
Матеріал товару (основний): Неопрен
Поліестер
Розміри: Безрозмірні
Ширина: 13 см.
Показати всі характеристики
Опис

Кому варто користуватися наколінником-манжетом «Be Active»

Через сучасний ритм життя багато людей страждають від болю в м'язах і важкості в ногах. Як правило, медики пояснюють це різкими навантаженнями і защемленням нерва. Багато з нас ведуть малорухливе офісне життя і компенсувати його хочуть інтенсивними тренуваннями в спортзалах або на стадіонах. А через недосвідченість це часто і призводить до затискання того чи іншого нерва, до слова, найчастіше страждає саме сідничний нерв, що проявляється болем у попереку, ногах. Для того щоб позбутися неприємних відчуттів в даному випадку рекомендуємо вам використовувати компресійний наколінник-манжет «Be Active». Цей аксесуар просто необхідно зафіксувати завдяки застібці під коліном, і ви забудете про біль. Не вірите? Даремно! 

Магнітний наколінник "актив плюс" і його ефективність

«Be Active» й справді дієвий, і ефект від його використання легко пояснити тим, що в підколінній області у кожного з нас розміщена рефлексогенна зона, яка і відповідає за стан м'язів спини, стегон і ніг. Виріб «Be Active» оснащено спеціально продуманою подушечкою, що точково впливає на підколінну зону, тим самим усуваючи будь-які больові відчуття у всіх м'язах. Сам наколінник «Be Active» являє собою комфортний аксесуар, виконаний з м'якого неопрена. Він не подразнює шкіру і сприятливо впливає на самопочуття людини. Виріб можна використовувати і вдома, і за його межами. Розмір магнітного наколінника регулюється, тому він ідеально підходить для людей будь-якої повноти і з будь-яким типом фігури. Медики підтверджують, що «Be Active» вам просто необхідний, якщо ви ведете малорухливий спосіб життя, займаєтеся спортом, якщо вас турбує ниючий біль в хребті або попереку, ви любите носити взуття на високій танкетці або підборах,або ж якщо ви проходите реабілітацію після травми.

Купити магнітний наколінник-манжет «Be Active» ви можете в нашому інтернет-магазині. Забудьте про біль в спині і ногах назавжди! Подбайте про своє здоров'я прямо зараз, зробивши корисне замовлення!

Характеристики:

  • Склад:
    • 80% - неопрен
    • 20% поліестер
  • Размір: максимальный обхват коліна - 35 см. ​​​
  • Рекомендованне прання: ручне





Людмила ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Действительно эффективен спасибо ребята
Відповісти
У комплекті дешевше!
Магнітотерапія і нетрадиційна медицина
Ортопедичні товари
Наколінник для суглобів, еластичний бандаж Be Active
Наколінник для суглобів, еластичний бандаж Be Active         162 грн 147 грн