Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ломтерізка Slice O Matic (Слайс О Матік)

Код товару: 1000086

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики подрібнювача Slice O Matic:

Матеріал корпусу: білий пластик.
Матеріал ножів: сталь.
Матеріал контейнера: прозорий пластик.
Розміри: 35 х 15 х 14 см.

Комплектація овочерізки Slice O Matic:

Основна терка Slice O Matic (Слайс О Матік).
Прозорий контейнер.
Насадки для нарізування 3 шт (кільцями, тонкою і товстою соломкою).
Штовхач.

 

Slice O Matic (Слайс О Матик) відео:

 

Можливо, Ви любите готувати і проводити час на кухні, створюючи нові і смачні страви. Але враховуючи напружений графік роботи і життя в цілому, у Вас залишається катастрофічно мало часу на випробування нових рецептів. Ми не можемо не протягнути руку допомоги у вирішенні цієї проблеми і пропонуємо Вам подрібнювач продуктів Slice-O-Matic! Такі прості завдання як подрібнення і нарізка продуктів займали раніше багато часу, який тепер можна ефективно використовувати для інших справ.

Слайс О Матік - це Ваш особистий кухар, який піклується про якість і швидкість приготування страв.

Числу кухонного приладдя на Вашій кухні просто немає кінця? Але в чому їх користь, якщо вони пролежують без діла в ящиках? Вони тільки займають місце без особливої вигоди. Овочерізка Slice-O-Matic має кілька змінних лез, тому Вам не потрібно купувати окремі терки для кожного виду нарізки. Крім того, подрібнювач Slice-O-Matic поставляється зі зручним контейнером, так що продукти, які Ви щойно нарізали, можуть зберігатися в ньому, поки не прийде час додавати їх в блюдо. У Вас є можливість самостійно регулювати товщину скибочок завдяки різноманітності насадок.
Витрачаючи величезну кількість годин на кухні, Ви наносите непоправну шкоду своїй спині. Тільки згадайте як у Вас «спина стоїть колом» після кількох годин приготувань святкового столу.

Овочерізка Slice-O-Matic врятує Вас і Вашу спину, так як подрібнення продуктів на ній відбувається в лічені хвилини.

І якщо нарізка лука є сущим прокляттям для Вас, так як змушує плакати, забудьте про це і готуйте з посмішкою, адже нарізана цибуля відправляється прямо в контейнер.
Рекомендуємо детально ознайомиться з інструкцією перед використанням подрібнювача Слайс О Матик, яку Ви легко знайдете на нашому сайті. Ломтерізка не призначена для використання дітьми молодше 10 років. Леза овочерізки досить гострі, тому слід працювати з ними дуже акуратно, щоб не поранитися.

Завантажити інструкцію до Slice-O-Matic, Word





Ломтерізка Slice O Matic (Слайс О Матік)
Ломтерізка Slice O Matic (Слайс О Матік)