Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Магнітний кабель USB для Iphone Magnettic to USB Cable MD818FE / A

Код товару: 1002401

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Смартфони IPhone є статусною технікою і говорять про престиж їх власника. І чим більше є потреба в їх використанні, тим більше йде знос акумулятора, роз'ємів і так далі ... Обслуговування та ремонт таких гаджетів обходиться недешево.

Магнітний кабель для IPhone Magnettic

Спеціально для власників таких пристроїв, був розроблений унікальний USB дріт для підзарядки. Його особливістю є магнітне з'єднання між штекером, який підключається до самого гаджету, і проводом. Таким чином, поставити телефон на зарядку можна навіть не дивлячись на неї, що дуже зручно в темний час доби. Але не тільки в зручності суть: так як штекер завжди знаходиться всередині пристрою, туди не набивається пил від одягу і дрібні смітинки, при цьому гніздо не розхитується від чергового включення на підзарядку.

Якщо придбати кілька таких кабелів і підключити вдома, на роботі, в автомобілі, Ви завжди при найменшій необхідності, зможете заряджати свій смартфон. Особливо це актуально для телефонів, яким вже більше двох років, і вбудована акумуляторна батарея тримає заряд недовго.

Сила намагнічування між штекером і шнуром дозволяє міцно тримати провід, і дає можливість змикати і розмикати зарядний пристрій тисячі разів абсолютно без ніякого псування роз'єму для підзарядки.

 

Технічні характеристики Magnettic to USB Cable MD818FE / A:

  • Сила струму: 2.4 A
  • Довжина: 100 см
  • Використання: для зарядки і передачі даних Iphone/ синхронізації
  • Колір: сріблястий.





Магнітний кабель USB для Iphone Magnettic to USB Cable MD818FE / A
Магнітний кабель USB для Iphone Magnettic to USB Cable MD818FE / A