Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мангал на 6 шампурів похідний складаний

Код товару: 1001191

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Матеріал - сталь
  • Призначення - для приготування їжі
  • Розрахований на 6 шампурів
  • Шампури в комплект не входять

З настанням тепла нас просто тягне на природу. Яскраве сонечко, зелені дерева і густа трава просто ваблять вибратися з близькими людьми або своєю коханою людиною в яке-небудь безлюдне місце у водойми, під покров дерев і хоч на деякий час злитися з матінкою-природою, забувши про повсякденні справи і турботи.

Щоб вирушаючи на природу ви більше часу могли приділити відпочинку, спілкуванню з близькими, купанню, загорянню і ігорам, а не пошуку місця для розведення багаття та його підготовки для приготування страв, краще відразу візьміть з собою розбірний мангал.

З таким мангалом ви без особливих проблем зможете приготувати безліч страв з приємним запахом димку і вітру:

  • дуже смачне м'ясо,
  • овочі,
  • рибу,
  • підсмажити хліб,
  • зефірки,
  • сальце,
  • спекти картопельки на вугіллі.

До того ж, використовуючи такий мангал, ви не тільки насолодитеся їжею, а й подбаєте про природу, так як не будете випалювати місце для багаття, руйнуючи шар грунту, який створюється природою мільйони років і знищуючи живі в ній мікроорганізмів.

Характеристика розбірного мангала

Мангал даної моделі виготовлений з жароміцної сталі товщиною понад 2 мм. Метал такої товщини дозволяє використовувати для розпалювання не тільки готове магазинне вугілля, а й спалювати в ньому звичайні дрова, готуючи вугілля самостійно. Стінки витримують дуже високу температуру і не деформуються.

Розміри мангала дозволяють одночасно укладати на нього шість шампурів. Значить, ви можете готувати страву для досить великої компанії.

Особливістю мангала-валізи є його розбірна конструкція. Після використання потрібно трохи почекати поки він охолоне, витрусити з нього залишки їжі, і скласти. Мангал швидко і просто складається у вигляді валізки з ручкою для перенесення, набуваючи компактних розмірів. Його зручно перевозити в автомобілі. Розкладається він теж буквально за пару хвилин. В розкладеному вигляді дуже стійкий, завдяки продуманій конструкції ніжок.





Ліля ( 2017-02-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Змащений чимось схожим на мазут, не рівномірний колір металу, відмінний від Того, що на фото і відео, але на якість це не впливає

Переваги:
Міцний, компактний, легко розкладається

Коментар:
Супер. Вчора замовила, сьогодні вже прийшла посилка. Мангал легко складається/розкладається, з міцного металу, має зручну ручку.
Відповісти
Ваня ( 2016-05-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
отличный мангал, компактный, легко складывается! хороший качественный металл.

Відповісти
Мангал на 6 шампурів похідний складаний
Мангал на 6 шампурів похідний складаний