Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний гребінець Fashion матова

Код товару: 1001726
Опис

Кольори в асортименті:

  • салатовий
  • блакитний
  • рожевий
  • фіолетовий

Будь-яка жінка завжди має в сумочці гребінець і знає, що від якості даного аксесуара безпосередньо залежить її зовнішній вигляд і краса протягом усього дня.

Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі унікальну і неповторну гребінець Fashion.

Fashion завоювала серця багатьох дівчат по всьому світу, а все завдяки її незамінним достоїнствам, про які ми з Вами зараз і поговоримо. Гребінець Fashion має стильний зовнішній вигляд, що подобається кожній представниці слабкої статі з першого ж погляду. Крім того, він відрізняється ергономічної формою, а це означає, що його легко і зручно тримати в руці при розчісуванні. Ну і найголовніше - гребінець Fashion має унікальні зубці, що здатні впоратися з будь-яким волоссям, не пошкодивши їх структуру. Даний гребінець дійсно добре підходить і густому волоссю, і кучерявому, і тонкому. Fashion здатний розплутати ковтуни і навіть пухнасту дитячу шевелюру абсолютно безболісно. А це свідчить про те, що підходить даний аксесуар не тільки дівчатам і жінкам, а й маленьким дівчаткам.

Коли Ви використовуєте Fashion, він не тільки розчісує волосся, але і надає масажний ефект.

Регулярне розчісування саме цим гребінцем обов'язково поліпшить стан самого волосся і збільшить його густоту. Крім того, аксесуар дбайливо доглядає за кожним волоском. При регулярному використанні Fashion навіть кінчики менше сікуться, що важливо для любительок довгого волосся.
Подбайте про красу і здоров'я свого волосся, купуйте Fashion, який гарантовано стане Вашим вірним помічником під час розчісування волосся щодня!





Масажний гребінець Fashion матова
Масажний гребінець Fashion матова