Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Машинка для стрижки волосся Dingilg RF-609C на акумуляторі

Код товару: 1001892

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • 2 швидкості
  • Вбудований акумулятор,
  • Час зарядки до 8г,
  • Час роботи до 50хв
  • Зарядка від мережі 220В, блок живлення в комплекті 5В / 150mA
  • Потужність: 4Вт
  • Матеріал: пластик / метал
  • Розмір: 17 х 4 см.
  • В комплекті: 4 насадки, щітка, підставка, адаптер мережі 220В
  • Картонна упаковка

 

Машинка для стрижки волосся Dingilg на акумуляторі

Будь-якому чоловікові, як і кожній жінці, хочеться завжди мати акуратну і стильну стрижку, адже доглянуте волосся грає велику роль у створенні повсякденного образу. Часом же через зайнятість на похід до стиліста немає часу, але і в такому випадку є вихід. Вам знадобиться машинка для стрижки «Dingilg RF-609C», яку можна використовувати в домашніх умовах. Цей універсальний прилад дуже зручний в експлуатації, так як за допомогою нього можна створити будь-яку стрижку, використовуючи різні насадки. Більш того, ця машинка доповнена комфортною підставкою, тому її зручно зберігати і під час стрижки Вам не доведеться замислюватися, куди ж її поставити. Ну і, звичайно ж, найголовнішою перевагою даного девайса є те, що працює він від акумулятора. А це означає, що ви зможете підстригтися коли завгодно і де завгодно: вдома під час перебоїв з електрикою, в готелі, на дачі і т.д. Крім того, в приміщеннях розетки не завжди зручно розташовані і доводиться підлаштовуватися під довжину шнура приладу, висоту самої розетки, а з «Dingilg RF-609C» такі проблеми Вам не завадять. Стрижку можна виконати біля будь-якого зручного дзеркала. Достатньо лише зарядити заздалегідь девайс, і у Вас буде цілих 50 хвилин безперервної його роботи.

Купити машинку для стрижки «Dingilg RF-609C» Ви можете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні, і вже через пару днів Ви будете експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

 





Машинка для стрижки волосся Dingilg RF-609C на акумуляторі
Машинка для стрижки волосся Dingilg RF-609C на акумуляторі