Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Подушка Massage Pillow з виходом під mp3 плеєр

Код товару: 1000238

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики дорожньої подушки:

Кількість режимів масажу: 1.
Вбудовані динаміки: 2 * 0,5 Вт
Аудіо: 3,5 мм роз'єм.
Розміри: 32 х 31 х 11 см
Вага: 312 грам

Якщо Ви любите подорожувати, то напевно знаєте, як незручно спати в транспорті і що таке біль в області шиї.

На щастя, прогрес не стоїть на місці, одна з новітніх розробок для любителів подорожей і просто любителів масажу - масажна подушка для шиї.

Це багатофункціональний складний пристрій, який позбавить Вас від незручностей, при поїздці на далекі відстані. Подорожуєте Ви на автомобілі, автобусі чи літаку - забудьте про дискомфорт і біль в області шиї. Ця модель дорожньої подушки важить всього 312 грам. Виготовлена вона з приємного на дотик матеріалу і має посилені бокові шви, а наявність заклепки типу Tabs, надійно фіксує її навколо Вашої шиї.

Дорожня подушка дозволяє не просто утримувати шию в оптимальному положенні, але і за допомогою вбудованого масажера, протягом двадцяти хвилин забезпечує поліпшену циркуляцію крові в області шиї і додатковий приплив кисню до мозку.

Масажер має шість різних режимів роботи і дозволяє підібрати саме той, який необхідний для Вас.

Живлення масажера здійснюють два елементи типу АА. Після закінчення двадцяти хвилин роботи, масажер автоматично відключається до наступного примусового включення. Маючи таку подушку для шиї, Ви можете забути про платні походи в масажний салон, адже ваш масажер буде завжди під рукою, причому застосовувати його можна не тільки в дорозі, але і вдома або в перервах на роботі.

Будь-яка подорож проходить набагато веселіше, якщо з Вами в дорозі улюблена музика.

Тому ще одна функція, яку втілила в собі масажна подушка для шиї Massage Pillow with mp3, - вбудовані динаміки і роз'єм для mp3 плеєра.

Вона дозволяє не тільки слухати вашу улюблену музику під час поїздки, а й проводити повноцінні масажні релакс сеанси в супроводі спокійної музики. Для цього досить завантажити музику на Ваш mp3 плеєр, помістити його в спеціальну кишеньку, яка розташована на подушці, і підключити роз'єм. Якщо Ви у роздумах, що подарувати своїм друзям або близьким на День народження або інше свято, можете бути впевнені - масажер для шиї в якості подарунка, буде гідно оцінений.
 





Инна ( 2014-04-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
режим массажа - 1, а не 6 как заявлено! мп3 плеера нет и не предусмотрено.. приехала совершенно другая подушка, хотя перед заказом просила уточнить такая ли как на картинке очень огорчена!

Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2014-04-22
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Благодарим за Ваш отзыв, Инна! Приносим свои извинения, за не корректное описание. В подушке есть разъем, через который можно подключить плеер и кармашек для него. Информация будет в ближайшее время отредактирована. Спасибо, что указали на ошибки в описании. На товар действует 14-дневный возвратный период, подробности по ссылке http://sameto.com.ua/vozvrat-tovara/info-17.html

Відповісти
Подушка Massage Pillow з виходом під mp3 плеєр
Подушка Massage Pillow з виходом під mp3 плеєр