Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Автоматична мішалка для соусів Stir Crazy (Стір Крейзі)

Код товару: 1000362

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна жінка в процесі готування стикається з необхідністю подовгу стояти біля плити, помішуючи молоко, готове втекти в самий невідповідний момент, або соус, який перетворюється на мокру слизьку грудку, якщо на секунду відвернешся від нього. Напевно, у кожної господині є подібний неприємний досвід. Але тепер життя жінок, вимушених проводити час біля плити, з кожним днем стає все легше.

Мішалка Stir Crazy - це новий винахід, що робить процес приготування їжі більш швидким, легким і приємним

Зробіть своє життя комфортніше. У цьому вам допоможе мішалка - віночок Stir Crazy, купити яку ви можете в нашому магазині з доставкою по Україні. Приготування кремів, соусів, каш та підлив почне приносити вам задоволення. Досить просто поставити віночок Stir Crazy в посуд, в якій готується страва, вибрати потрібний режим обертання, включити і чекати, поки мішалка - віночок виконає за вас саму нудну роботу. Включається прилад дуже просто - достатньо всього лише одного натискання.

Всього у автоматичного віночка є три швидкості: інтенсивний режим роботи дозволить приготувати повітряний крем для десертів; режим з середньою швидкістю допоможе приготувати тісто, перемішати кашу або суп; повільний режим буде незамінний при приготуванні соусів.

Ручний міксер Stir Crazy виконаний з високоякісних матеріалів, що захищають прилад від вологи

Також Stir Crazy здатний працювати при високих температурах (до 150 градусів), так що можна, не боячись, поставити його в каструлю з киплячим супом.

Stir Crazy працює автономно від чотирьох батарейок, тому вам не доведеться постійно скручувати або розмотувати шнур. Корпус віночка повертається на 360 градусів, тому він не пропускає жодної грудочки і не дозволяє страві підгоріти, а силіконові наконечники не зіпсують посуд з тефлоновим покриттям. З приладом Stir Crazy ви назавжди забудете про необхідність відмивати підгорілі каструлі. Автоматична мішалка - віночок просто не допустить цього.

Завдяки мішалці - вінцю Stir Crazy, ви не будете витрачати час і сили на виконання нудної, одноманітної роботи, а зможете використовувати час, що звільнився, для вдосконалення кулінарних навичок.





Анжелика ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
С такой штукой я точно скоро стану шеф поваром!
Відповісти
Анна ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отличный помощник на кухне, совершенно не боится температур и удобно моется.
Відповісти
Автоматична мішалка для соусів Stir Crazy (Стір Крейзі)
Автоматична мішалка для соусів Stir Crazy (Стір Крейзі)