Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Багатофункціональна вішалка для одягу, брюк, рушників 35х35 см

Код товару: 1007996

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 249 грн 204 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Висота: 36 см.
Колір (основний):
Матеріал товару (основний): Метал
Ширина: 35 см.
Одиниця виміру: шт.
Країна виробник: Китай
Опис

Якщо у вас мало місця в шафі і не поміщаються там всі речі, ідеальним варіантом буде купити і використовувати в шафі для речей багатофункціональну вішалку для одягу.

Багатоярусна вішалка-сходи - це сучасне рішення для багатьох господинь, які люблять стежити за своїм гардеробом. На ній спокійно розмістяться штани, спідниці та інші речі. Вішалка зможе прослужити вам не один рік і зможе в рази збільшити вільне місце в шафі. З такою вішалкою не буде необхідності в постійному пошуку речей. Вішалка для костюма зможе зберегти в відмінном стані речі як чоловічі, так і жіночі. Вони не будуть вимагати постійного догляду за собою і завжди будуть відмінно виглядати. Вішалка для одягу підійде в якості подарунка дівчатам, які люблять великий гардероб.

Така сучасна вішалка складається з 5 рівнів. Це дозволить розділити необхідне речі по кольоровій гамі і не заплутатися в них при пошуку необхідного одягу з ранку. Вішалка для речей має "S" -образну форму, виглядає дуже естетично і стильно. Купити вішалку можна вже сьогодні комплектом або поштучно в нашому магазині.

Характеристики вішалки:

  • Матеріал: метал;
  • Ширина: 35 см;
  • Висота: 35 см;





Багатофункціональна вішалка для одягу, брюк, рушників 35х35 см
Багатофункціональна вішалка для одягу, брюк, рушників 35х35 см         249 грн 204 грн