Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Багаторазовий двосторонній скотч Ivy Grip Tape, 1 метр

Код товару: 1007527

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 127 грн 89 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Колір (основний): Прозорий
Матеріал товару (основний): Силікон
Ширина: 3 см.
Довжина: 1 м.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Дуже часто в повсякденному житті або в творчості ми використовуємо скотч. У багатьох випадках зручнішим за все є двосторонній скотч, адже він має клейку стрічку з обох сторін. Але, на жаль, він коштує набагато дорожче і витрачається дуже швидко. У такі моменти думаєш, як би було добре мати багаторазовий двосторонній скотч. Звучить нереалістично, але все ж такий вид існує. І це Ivy Grip Tape. Що ж являє собою такий скотч? Давайте розглянемо більш детально.

Багаторазовий двосторонній скотч Ivy Grip Tape - універсальна та довговічна річ для дому

Дана клейка стрічка скотч виготовлена за особливою технологією, Ivy Grip Tape дійсно багаторазовий. Такий скотч надійно приклеюється до поверхонь навіть після декількох використань. Після застосування його необхідно ретельно промити водою, і багаторазова клейка стрічка знову набуде клейких властивостей. Більше того, вона зовсім не залишає липких слідів, тобто є цілком безпечною для предметів, на яких ви хочете її зафіксувати.

Багаторазова липка стрічка ідеально підходить для контакту з такими матеріалами, як метал, скло, папір (шпалери) і дерево. Її навіть можна використовувати як невелику «поличку» для речей, наприклад, на дачі, в коморі, в сараї або гаражі. Адже цей багаторазовий двосторонній скотч здатний витримати більшість предметів невеликого розміру, таких як: картина, календар, канцелярія, мобільний телефон і т.п. Як бачите, застосувань даного скотчу знайдеться сила-силенна. Ви не хочете псувати стіну прибиванням цвяха для картини? Пропонована двостороння клейка стрічка без зайвих зусиль дозволить розмістити її в кімнаті в будь-якому місці. Ви навіть зможете переміщати картину з місця на місце, з однієї кімнати в іншу, і багаторазовий скотч з легкістю дозволить це зробити. Не тільки чоловіки, але і жінки по достоїнству оцінять пропоновану клейку стрічку, адже знайдеться і на кухні багато способів використання скотча. Хочете прикріпити гачки для рушників на кухні або підклеїти відсталі від стіни шпалери без замішування і використання клею - все це буде вам під силу, якщо ви придбаєте Ivy Grip Tape.

Варто відзначити, що сама стрічка скотч - прозора. Довжина рулону становить 1 м, ширина стрічки - 3 см. Такого розміру вам гарантовано вистачить для того, щоб приклеїти всі задумані аксесуари. А купити цей двосторонній скотч прозорий тонкий недорого ви зможете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Оформляйте замовлення, і через кілька днів ви особисто зможете переконатися в перевагах даного скотча.

Характеристики багаторазової липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Тип: клейка двостороння стрічка;
  • Колір: прозорий;
  • Довжина: 1 м.

Комплектація липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Липка двостороння стрічка;
  • Картонна упаковка.





Багаторазовий двосторонній скотч Ivy Grip Tape, 1 метр
Багаторазовий двосторонній скотч Ivy Grip Tape, 1 метр         127 грн 89 грн