Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

MP3 колонка-машинка з підсвічуванням Aston Martin

Код товару: 1000770

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Музична колонка у вигляді машини не зможе залишити байдужими неабияких оригінальних особистостей, які не визнають сірості та буденності. Дана модель музичного пристрою не тільки забезпечить високоякісне відтворення музичних композицій, але і стане основною прикрасою приміщення з дизайном у стилі хай-тек.

Характеристика колонки у вигляді машини

Незважаючи на компактні розміри (7,5х9,6х24см) колонка-машина забезпечує досить високу потужність рівня звуку, завдяки наявності двох високочастотних динаміків потужністю в 3Вт і одного низькочастотного динаміка. Пристрій є повноцінним МР3-плеєром з вбудованим FМ-радіо (FМ-частота 87.5 ~ 108 МГц). Воно може використовуватися для відтворення музичних файлів, що знаходяться на цифрових носіях:

  • картах пам'яті Micrо-SD,
  • USB-флешках,
  • МР3-плеєрах,
  • телефонах,
  • планшетах,
  • ноутбуках і т.д.

Для підключення цифрових носіїв у колонці є слоти для USB 2.0, для micrо-SD і аудіо-вихід 3,5мм. Аудіо-кабель для підключення до зовнішніх мобільних пристроїв входить в комплект моделі. Даний кабель виконує також функцію радіо антени.
Також в комплект колонки входить USB-кабель для зарядки пристрою від ПК. При повному заряді акумулятора, представлена модель МР3-плеєра може працювати 3,5 години автономно.

Дизайн колонки у вигляді машини

Колонка у формі машини зовні нічим не відрізняється від колекційних моделей автомобілів. Кузов, колеса, фари, скло - всі деталі є маленькою копією аналогічних деталей справжнього автомобіля.
Кузов моделі оснащений світлодіодним підсвічуванням, що переливається різнобарвними вогнями під час програвання музики. При необхідності світлові ефекти можна відключити.
На задньому склі моделі знаходиться рідкокристалічний екран, на якому відображається повна інформація про музичні файли, ща програються.





MP3 колонка-машинка з підсвічуванням Aston Martin
MP3 колонка-машинка з підсвічуванням Aston Martin