Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Муляж камери відеоспостереження Realistic Looking Security Camera

Код товару: 1000882

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Статистика свідчить, що установи, які знаходяться під відеоспостереженням, набагато рідше є об'єктами пограбування, ніж інші. Безумовно, камери від злодіїв не захищають, але сам факт того, що вони можуть бути зняті на плівку, по якій їх швидко знайдуть, перешкоджають бажанню поживитися саме тут.
На жаль, сьогодні система відеоспостереження досить дороге задоволення і часто не по кишені невеликим компаніям і звичайним громадянам, які теж хотіли б захистити своє майно. Але є вихід - налякати злочинця, встановивши муляж відеокамери. Коштує він зовсім недорого, а по вигляду абсолютно не відрізняється від справжнього відеозаписуючого пристрою.

Що являє собою муляж відеокамери

Муляж камери відеоспостереження за зовнішнім виглядом повністю ідентичний справжнім камерам. І це не просто порожній макет, це справжній електронний пристрій з функцією реагування на рух. Всередині пристрою встановлений датчик руху і коли хтось проходить повз прилад на відстані до 4 метрів, він починає повертатися убік, рухається. При цьому на корпусі приладу блимає червоний світлодіод, імітуючи режим відеозапису.
Робота пристрою забезпечується звичайними батарейками, так що підключення до електромережі не потрібно. Якщо вам необхідно відключити пристрій, не обов'язково виймати з нього батарейки. На корпусі є спеціальний перемикач, пересунувши який в положення «OFF» ви вимкнете прилад, а пересунувши в положення «ON» знову увімкнете.

Особливості використання муляжу відеокамери

Муляжі відеокамер спостереження призначені для використання всередині приміщень:

  • в офісах,
  • коридорах громадських установ,
  • магазинах,
  • приватних будинках,
  • квартирах і т.д.

Якщо ви хочете встановити його на території (на вулиці), необхідно захистити прилад від впливу навколишнього середовища (попадання вологи, снігу, дощу, вітру, прямих сонячних променів).
Прилад можна закріпити в будь-якому вибраному вами місці. В основі його корпусу є спеціальні отвори для шурупів. Шурупи входять у комплект.
Пристрій має можливість регулювання положення об'єктива. 





Светлана ( 2016-06-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Выглядит как настоящая камера! Повесили в подьезде значительно меньше стали гадить

Відповісти
Муляж камери відеоспостереження Realistic Looking Security Camera
Муляж камери відеоспостереження Realistic Looking Security Camera