Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Купольна камера муляж Dummy Camera з індикатором

Код товару: 1001035

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У сучасному суспільстві кожен з нас хоче відчувати себе в безпеці скрізь: на роботі, вдома, в магазині і навіть в під'їзді. На жаль, подбати про свою безпеку можуть далеко не всі, адже приватні охоронні компанії і їхні послуги коштують недешево і далеко не всім по кишені. Але не треба впадати у відчай!

Тому, що бюджетний вихід захисту також існує - це муляж купольної камери відеоспостереження!

Цей виріб створює візуальний ефект охорони будь-якого приміщення або простору. Достатньо лише вигідно розташувати такий муляж в самому видному місці, і жоден злочинець не наважиться на крадіжку або напад, адже буде думати, що за територією дійсно ведеться відеоспостереження.
Фальшива камера спостереження може бути розміщена де завгодно: в будинку, на житловому майданчику в під'їзді, на дачі, на автостоянці і навіть в кіоску чи магазині. Вона виконана з якісного ударостійкого пластику і має реалістичний дизайн, який ідентичний справжній камері відеоспостереження, що кріпиться до стелі. Тому звичайна людина може знайти такий камері безліч застосувань: наприклад, Ви найняли няню і хочете, щоб вона думала, що за її діями спостерігають, або ж Ви бажаєте, щоб всі навколишні знали, що Ваша дача знаходиться під охороною якого-небудь приватного агентства.
Купити муляж купольної камери сьогодні можна в нашому інтернет-магазині «Саме То». Тут Ви завжди отримаєте відповіді на Ваші запитання, і обов'язково залишитеся задоволені своїм придбанням!





Людмила ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
нет

Коментар:
Поставили такой муляж возле подъезда, перестали гадить всякие неизвестные личности, дешево и эффективно решили нашу проблему за что спасибо магазину!
Відповісти
Купольна камера муляж Dummy Camera з індикатором
Купольна камера муляж Dummy Camera з індикатором