Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір стеків для прикраси тортів і роботи з мастикою Modelling Tools

Код товару: 1002109

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Любите пекти і дивувати близьких своїми кулінарними шедеврами? Або займаєтеся виготовленням кондитерських виробів на професійному рівні? І в тому, і в іншому випадку Вам прийдеться до вподоби набір для прикраси тортів Моделінг Тул. З його допомогою Ви зможете перетворити в шедевр кондитерського мистецтва торт, тістечко, печиво, пиріг або будь-яку іншу страву.

Призначення стеків з набору для прикраси тортів Моделінг Тул

У набір для прикраси тортів Моделінг Тул входить вісім предметів, виконаних з міцного харчового пластику. Кожен стек має два наконечника різної форми, і може застосовуватися для створення двох видів прикрас:

  • Стек-куля має наконечники у вигляді двох куль різного діаметра. З його допомогою Ви можете робити поглиблення в глазурі і кремі, моделювати квіткові пелюстки і листя. Використовуючи кулю меншого діаметру зручно формувати дрібні деталі: очі, вушка, ручки.
  • Стек-зірка з конусоподібними наконечниками з п'ятьма і шістьма гранями. Він дозволить розділити поверхню на 5 або 6 рівних частин, оформити серцевину квіток, розділить крем на красиву квітку з однаковими пелюстками або ж просто послужить для видавлювання на глазурі зірочок.
  • Стек-конус має з одного боку гладкий, а з іншого рифлений конус. Дозволяє моделювати різні фрукти або малювати прожилки на пелюстках і листі.
  • Стек-спис має з одного боку наконечник у вигляді списа, з іншого наконечник у вигляді округлої потовщеної палички. Ідеально підходить для створення хвиль, оборок і рюшів на поверхні глазурі і кремі.
  • Стек-формувальник має з одного боку наконечник у вигляді злегка загнутої загостреної палички, за допомогою якого дуже зручно малювати на глазурі, а з іншого боку наконечник у вигляді лопатки, за допомогою якого зручно вирівнювати і розгладжувати поверхню.
  • Стек-кістка має наконечники у вигляді краю кісточок. З їх допомогою можна робити різні рівні поглиблення.
  • Стек гребінець-канавка має з одного боку наконечник схожий на гребінець, чудово підходить для імітації структури дерева і створення різних рифлених структур, а з іншого боку наконечник у вигляді жолобка, для формування канавок, прожилок або посмішок.
  • Стек черепашка-ніж. Наконечник у вигляді черепашки ідеальний для створення малюнка в морському стилі, а ніж послужить для видалення зайвих деталей або нерівностей і створення чітких ліній.

Всі стеки легко миються і підходять для багаторазового використання.

 

Характеристики:

  • Матеріал: пластик
  • Кількість в наборі: 10 шт.
  • Блістерна упаковка





Набір стеків для прикраси тортів і роботи з мастикою Modelling Tools
Набір стеків для прикраси тортів і роботи з мастикою Modelling Tools