Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Набір інструментів Home owner's tool set 8 предметів

Код товару: 1001942

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір інструментів з 8 предметів HOME OWNER'S TOOL SET 8 - це комплект найпотрібніших в побуті універсальних помічників

У набір входять:

  • ножиці;
  • монтажний ніж;
  • рулетка довжиною 2 метри;
  • універсальні викрутки;
  • викрутка з індикатором напруги електричної мережі;
  • моток ізоляційної стрічки;
  • пасатижі.

Все, що входить в набір, зручно розміщене в компактному ящику, що дозволяє акуратно зберігати існтрументи в повному порядку, а також транспортувати.

У будь-якому будинку обов'язково повинен бути набір інструментів, за допомогою яких можна вирішити прості, але регулярно виникаючі в побуті завдання, такі як:
  • забивання цвяха або його витягування зі стіни,
  • вимір дверного отвору,
  • вкручування шурупа і т.д.
Не обов'язково купувати професійні дорогі інструменти. Досить мати кілька найнеобхідніших приладів. Тільки всі вони повинні зберігатися в одному місці, щоб в разі виникнення необхідності не довелося довго шукати необхідний інструмент, «перевернувши» для цього половину квартири.

Кращий набір інструментів для дому

Хочемо представити вам набір інструментів, що складається з восьми предметів, надзвичайно зручний для побутового використання. З його допомогою Ви зможете зробити нескладні ручні ремонтні роботи будинку, на дачі, у дворі або гаражі.
 
Робочі частини всіх вхідних в набір інструментів виготовлені з міцної високоякісної сталі, що забезпечує їх надійність і довговічність. Ручки зроблені із пластику й мають ергономічну форму, тому прекрасно лежать в долоні і руки не втомлюються від довгої роботи. На поверхні ручок є спеціальні виїмки, що запобігають вислизання інструменту навіть з мокрих рук.
 
Набір інструментів комплектується зручним кейсом, в якому для кожного інструменту передбачено своє місце. Це дуже зручно, так як вам більше не доведеться шукати інструменти. Вони завжди будуть перебувати під рукою.
Кейс зроблений з міцної легкої пластмаси, має зручну для перенесення ручку і надійно закривається за допомогою спеціальних засувок. Інструменти ніколи не випадуть з валізки під час перенесення або перевезення в автомобілі. До речі в бардачку машини теж не завадить мати набір інструментів. Він може стати в нагоді в дорозі в будь-який момент.





Набір інструментів Home owner's tool set 8 предметів
Набір інструментів Home owner's tool set 8 предметів