Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір садових інструментів 16 предметів в кейсі

Код товару: 1001510

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щоб рослини на вашому городі чи в саду давали хороший урожай, за ними потрібно правильно і ретельно доглядати. Справа ця не легка: вимагає витрати маси зусиль і часу. Значно полегшити роботу дозволить використання для догляду за рослинами якісного інструменту. Добрі відгуки садівників-професіоналів отримав набір садових інструментів з 16 предметів, представлений на нашому сайті. Набір включає в себе всі найбільш затребувані при роботі на земельній ділянці прилади, які зручно розміщені в компактній валізці.

Набір для садової техніки - правильний вибір доброго господаря

При виготовленні набору для садових інструментів, виробники спробували продумати все до дрібниць, щоб робота на земельній ділянці приносила хліборобові задоволення, а не була каторгою. З таким помічником ви зможете просто і швидко виконати масу робіт по догляду за присадибною територією, городом і садом. У набір входять:

  1. Складна пила, виконана з високоміцної нержавіючої сталі для обрізки сухих гілок або розпилу деревини в господарських цілях.
  2. Ножиці для обрізки гілок чагарників і дерев. З їх допомогою ви можете надати потрібну форму кущам або прибрати зайві неродючі гілки на плодових деревах.
  3. Волосінь, для підтримки витких рослин.
  4. Рулетка на три метри для виміру і розподілу території.
  5. Канцелярський ніж з дуже гострим лезом. З його допомогою ви можете робити надсічки на деревині, розрізати або вирізати потрібну фігуру з пластика, картону і т.д.
  6. Три види насадок на шланг. Різні рослини вимагають різного поливу. Вибравши потрібну насадку, ви зможете напоїти рослини, не завдавши їм шкоди.
  7. Дві маленькі садові лопатки з вузьким і широким полотном. Зручні для пересадки рослин в горщики.
  8. Маленькі граблі для розпушування землі в горщиках або між щільно насадженими рослинами.
  9. Дві лопати з вузьким і широким полотном для посадки рослин в грунт.
  10. Зручні граблі для прибирання території.
  11. Валіза для зберігання інструменту.

Валіза зроблена з міцного пластику, тому вона не іржавіє навіть при постійному знаходженні в умовах підвищеної вологості і надійно захищає поміщені в неї прилади від виникнення корозії. До того ж такий чемоданчик дуже легко мити, якщо він забрудниться, а забруднити його під час роботи з землею - справа не хитра.





Набір садових інструментів 16 предметів в кейсі
Набір садових інструментів 16 предметів в кейсі