Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Настінний інфрачервоний обігрівач Металева панель, Тріо

Код товару: 1001710

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Настінний інфрачервоний обігрівач Металева панель

Обігрівач призначеий для використання при обігріві житлових, адміністративних та виробничих приміщень в якості основного або додаткового джерела тепла. Можливе використання обігрівача для створення зони локального обігіріву. Вироблене обігрівачем тепло передається навколишньому середовищу двома способами – інфрачервоним випромінюванням і конвекцією. Економія електроенергіі до 30% – 40%. 

Не сушать повітря! Обігрів здійснюється за рахунок інфрачервоного випромінювання, яке благотворно впливає на здоров"я людини і природної конвекції. Самі теплові нагрівальні панелі нагріваються до 85°C, враховуючи їх велику площу, панелі віддають в повітря велику кількість тепла, що істотно збільшує їх ефективність.

Конструкцією обігрівача передбачений навісний спосіб монтажу на рівну вертикальну поверхню. Перед монтажем обігрівача потрібно переконатися в тому, що обігрівач не був пошкоджений при транспортуванні. При розміщенні обігрівача на внутрішній стіні опалюваного приміщення монтаж відбивача не обов"язковий. Перед установкою, під-час монтажу і при експлуатації не допускаються механічні дії на обігрівач (удари, вигини і т.п.). Обігрівач повинен підключатися до ланцюгів мережі змінного струму, обладнаним пристроєм захисного відключення (УЗО), розрахованим на струм витоку 10 мА. 

Настінний обігрівач Тріо - характеристики та переваги:

  • Модель: TERMIX 500;
  • Потужність: 0.5 кВт / год.;
  • Об`єм цільового приміщення для обігріву: 35 м³;
  • Максимальна температура на поверхні: 85°C;
  • Тип монтажу: настінний;
  • Габаритні розміри (Ш/В/Г): 520x1020x50 мм.
  • Дає м'яке тепло не висушуючи повітря і не спалюючи кисень (температура поверхні до 85ºС);
  • Споживає в 3-4 рази менше енергії, ніж звичайні обігрівачі (споживання – 500W);
  • Безпечний: клас захисту II;
  • Може використовуватися в сирих і вологих приміщеннях;
  • Розрахований на невелике приміщення 13-16 м² (в такому приміщенні підніме температуру на 6-8 градусів за кілька годин).





Настінний інфрачервоний обігрівач Металева панель, Тріо
Настінний інфрачервоний обігрівач Металева панель, Тріо