Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ножний насос від Intex (68610)

Код товару: 1000498

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Діаметр: 32 см.
Обсяг 5 літрів.

В сучасний час більшість моделей надувних установок обладнані насосами, які працюють під механічним впливом. Кращим варіантом є насос Intex Giant.

Насоси Intex Giant являють собою механічну конструкцію ножної насосної установки, завдяки якій з'явилася можливість швидко і якісно накачати всі надувні вироби з ПВХ від світових фірм виробників (Bestway, Intex і т.д.).

У своїй лінійці дані насоси виділяються дуже хорошим об'ємом повітря - 5л. Цей фактор допоможе вам легко накачати будь-які вироби, наприклад, надувний човен, диван, ігровий центр, басейн і, звичайно ж - матрац. Варто відзначити, що головною особливістю даної моделі є збільшений потік повітря при одному накачуванні на 20 %.

Принцип роботи насосів Intex Giant базується на принципі «жаби», тобто поштовх ногою видавлює потік повітря через гофрований шланг під будь-яку з трьох насадок. Ще існує можливість видавлювання повітря з виробу для подальшого згортання виробу в ергономічний стан. Конструкція має два отвори для шланга, які відрізняються за функціями. Один отвір служить для накачування виробів, а інший функціонує для скачування повітря.

Для моделі насосу Intex характерний ряд переваг.

Найголовнішою перевагою є легкість і компактність моделі. Ще важливим плюсом вважається те, що насадки підходять практично під будь-який клапан надувного виробу будь-якої моделі. Ножний насос Intex Giant не залежить від електрики, і це дозволяє брати його в далекі дороги і походи.

Корпус насоса виготовлений зі спеціального ударостійкого і гнучкого пластику чорного кольору. Загальна вага всієї конструкції становить близько 1 кг, а в довжину він - 32 см. Під час отримання товару в комплектацію обов'язково повинні входити такі елементи:

  • насос;
  • три різні насадки;
  • гофрований шланг;
  • упаковка.

Донині виробник Intex Comfort-Rest є світовим лідером у сфері надувних виробів, який користується великою популярністю у мільйона людей.