Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Помповий ручний садовий обприскувач (розпилювач), 2 л

Код товару: 1002299

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багатьом з нас приносить задоволення попорпатися в землі, доглядати за рослинами на дачній ділянці або біля приватного будинку. Але для цього завжди необхідно мати під рукою зручні і якісні предмети, наприклад, граблі, лопати, обприскувачі, лійки і т. д. Якщо все це є у господаря і господині, тоді турбота про рослини, дерева і квіти - не пекельна праця, а суцільне задоволення. Сьогодні ми хочемо Вам представити один з таких універсальних, якісних і зручних предметів - ручний обприскувач. 

Що являє собою даний ручний обприскувач?

Він являє собою ємність на 2 л з якісним і надійним розпилювачем. Цей ручний обприскувач стане справжньою знахідкою для справжніх садівників, які доглядають за рослинами, зрошуючи їх хімічними речовинами від шкідників або поливаючи їх для кращого цвітіння і зростання. Виріб характеризується компактними розмірами і легкою вагою, тому його без проблем можна возити з собою з квартири на дачу і навпаки. Тобто на городі обприскувач допоможе Вам у догляді за рослинами, а вдома - за кімнатними квітами. Аксесуар виконаний з якісного і стійкого матеріалу, йому не страшні хімічні суміші і удари. Дуже зручною функцією в даному обприскувачі є те, що Ви самостійно можете контролювати струмінь подачі рідини - це може бути повноцінний струмінь або ж дрібне розпилення. Напір води регулюється завдяки соплу, що повертається з боку в бік. Усередині виробу розташований помповий насос, який відповідає за викачування води з допомогою натисків на ручку приладу.

Рекомендуємо обзавестися таким зручним обприскувачем кожному - і молодий господині, яка вирощує квіти в квартирі, і досвідченому садівнику, який доглядає за плодовими деревами!

Обприскувач садовий, характеристики:

  • Матеріал: пластик
  • Тип: ручний помповий обприскувач
  • Об"єм бака: 2 л
  • Латунне сопло
  • Робочий тиск: 3 Бар
  • Вага: 0.3 кг
  • Виробництво: Китай

Товар поставляється в целофановому пакеті, без упаковки!





Анатолий ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Качество и оперативность - вот почему я постоянный покупатель этого отличного магазина. Всем рекомендую!
Відповісти
Помповий ручний садовий обприскувач (розпилювач), 2 л
Помповий ручний садовий обприскувач (розпилювач), 2 л