Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Вакуумний пакет для одягу 50x60 см.

Код товару: 1000586

Немає
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Вам не вистачає простору в шафі або гардеробі, то на допомогу прийдуть такі пристосування як компресійні пакети для одягу.

Пакет для речей це оптимальний варіант зберігання улюблених блузочок і кофтинок з користю, вакуумна упаковка забезпечить довговічність Вашому одягу і відповідно дасть більше місця для нових покупок. Дуже зручно зберігати вироби з пуху, наприклад подушки, ковдри, пуховики. При використанні вакуумного пакета для пухових виробів, його слід акуратно запаковувати, так щоб не пошкодити наповнення виробу, не більше ніж на п'ятдесят відсотків. Усі Ваші речі будуть надійно захищені від абсолютно будь-яких комах, від такого набридливого пилу, неприємного запаху затхлості, вогкості і вологості, плям, плісняви і при цьому, звільняючи більше простору, на 75 відсотків зменшуючи їх об'єм. Дуже зручно зберігати постільну білизну, рушники, дитячі м'які іграшки. Небажано використовувати для речей з хутра та шкіри, а також, щоб блискавки, залізні гудзики, кнопки стикалися безпосередньо з пакетом. Інструкція до використання такого пакета: перед упаковкою потрібно переконатися в тому, що всі речі, просушені і випрані, склавши вироби, необхідно перевірити, що залишилося приблизно близько десяти сантиметрів до застібки пакета, не перевантажувати, вага не повинна бути більше п'ятнадцяти кілограм. Закривши пакет, переконайтеся в його герметичності. Видалити повітря можливо за допомогою пилососа, притиснувши шланг до клапана пакета. Речі до зберігання готові! При зберіганні довгий час, бажано провітрювати пакет раз на півроку, проробляючи ту ж процедуру, що і на початку пакування. Вакуумні пакети призначені для багаторазового використання. Щоб не пошкодити пакет його не слід зберігати поряд з предметами, у яких гострі кути, біля вогню, при низькій температурі 0 і вище 50-ти градусів. Не слід упаковувати продукти харчування. Купити вакуумні пакети Ви зможете в нашому інтернет магазині за дуже привабливою ціною.





Зина ( 2019-08-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Товар очень хорошего качества! Очень рекомендую.
Відповісти
Віка ( 2019-02-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Більше 12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Часто їх купую, дуже корисна річ!

Відповісти
Олег ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Покупкой доволен! Второй раз покупаю, проблем нет с этим магазином.
Відповісти

Вакуумний пакет для одягу 50x60 см.
Вакуумний пакет для одягу 50x60 см.