Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч для тренувань S Passion Health Hoop

Код товару: 1000515
Опис

Вага - 2 кг.
Діаметр обруча - 107 см.

Людина прагне до досконалості. Одним із способів досягнення ідеальної фізичної форми є фізичні вправи. А, якщо не просто бігати, стрибати і присідати, але використовувати при цьому додаткове навантаження, то можна пристойно підвищити ефект від вправ. Одним з аксесуарів, що прискорюють процес схуднення і поліпшують загальний стан організму можна сміливо назвати Обруч S Passion Health Hoop.

Що таке обруч S Passion Health Hoop.

Даний продукт - це не просто обруч, до якого всі звикли ще з часів молодості наших бабусь. Це прекрасний виріб, який поєднує в собі всі достоїнства простого обруча і досягнення сучасної науки. Масажний обруч вагою 2кг і діаметром 107 см складається з 7 або 9 окремих деталей, які поставляються за спеціальним замовленням. 56 масажних елементів, що мають у своєму складі магніти, не тільки за допомогою прямого масажу, по своєму ефекту порівнянного з ручним, а й шляхом утворення негативно заряджених іонів надають загальнооздоровчу дію на весь організм.

Як обруч (хула хуп) впливає на організм.

Масаж і іонізація - два потужних засоби, що допомагають створенню гарного настрою і відчуття комфорту у всьому тілі. Навантаження і масаж без яких би то не було больових відчуттів, підвищення тонусу м'язів, поліпшення метаболізму кишечника і кровопостачання тканин, та й просто поліпшення настрою. За власним бажанням можна зменшувати або збільшувати навантаження, знижуючи або збільшуючи швидкість обертання. Для посилення ефекту можна додати рухи стегнами. Займатися можна вдома, під музику або дивлячись телевізор, у дворі або в саду, та всюди, де завгодно. Єдине обмеження - не варто цього робити в людному або тісному місці, т. к. можна когось або щось зачепити.





Обруч для тренувань S Passion Health Hoop
Обруч для тренувань S Passion Health Hoop