Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ковдра з підігрівом електрична 150х80 см. ЕВ-01

Код товару: 1001559

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Розмір: 150 x 80 см
  • Матеріал: М'який поліестер
  • Живлення: Мережа 220В
  • Кількість температурних режимів: 2
  • Максимальна температура нагріву: 55 ° C
  • Мінімальна температура нагріву: 25 ° C
  • Потужність: 60 Вт
  • Довжина шнура: 1.1 м.
  • Колір молочний

У зимову пору року в квартирі та будинку буває дуже холодно, незважаючи на те, що приміщення опалюється. Тому багато хто з нас відчуває дискомфорт і мерзне, навіть перебуваючи під ковдрою, адже її зігріваючі властивості значно слабшають в даний період. Але не варто хвилюватися.

Зігрітися в будь-який мороз Вам допоможе ковдра з підігрівом або як її ще називають термоковдра.

Особливість її полягає в тому, що вона нагрівається від електричної мережі і при цьому є дуже економною за витратами електроенергії. Уявіть собі, як це приємно, коли на вулиці сильний мороз, йде сніг, а Ви можете зігрітися під термоковдрою за лічені хвилини і сидіти читати книгу або дивитися улюблений серіал. Ми пропонуємо Вам полуторну електричну ковдру розміром 150 см х 80 см, а всі ми знаємо, що такі габарити виробу є найпопулярнішими, адже користуватися подібним аксесуаром можна не тільки одній людині, а й двом відразу, не відчуваючи при цьому дискомфорту. Крім того, ховаючись під ковдрою з підігрівом, Ви можете самостійно вибрати тепловий режим і встановити максимально комфортну для себе температуру - від 25 до 55 градусів.

Як бачите, стане в нагоді електроковдра не тільки в зимовий час, а й, наприклад, під час поїздки на дачу.

Навіть в серпні-вересні Ви зможете насолодитися сном на свіжому повітрі на веранді, якщо будете вкриті теплою термоковдрою. Крім того, виріб відмінно підходить для транспортування, так як займає в складеному вигляді зовсім мало місця. Варто також згадати, медики категорично забороняють перемерзати, особливо людям із захворюваннями суглобів, а також з остеохондрозом. Тому подбайте про своїх батьків. Подаруйте їм затишну полуторну термоковдру, і вони відчують Вашу любов, навіть якщо Ви перебуваєте на відстані.

 





Ковдра з підігрівом електрична 150х80 см. ЕВ-01
Ковдра з підігрівом електрична 150х80 см. ЕВ-01