Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Охолоджуюча підставка для ноутбука Mini Notebook Fan 2 (7-15")

Код товару: 1000879
Опис

Перегрів комп'ютера під час роботи часто є причиною виходу даного пристрою з ладу. Ремонт вимагає встановлення нових запчастин замість перегорілих і, відповідно, до незапланованих витрат. Щоб уникнути такої неприємності краще використовувати спеціальні пристрої, охолоджуючі ПК під час роботи. Одним з найбільш зручних є Підставка для ноутбука складна super Mini Notebook Fan.

Характеристика підставки для ноутбука super Mini Notebook Fan

Підставка для ноутбука складна super Mini Notebook Fan має невеликий розмір (250 мм x 230 мм x 15 мм), але при цьому дуже добре справляється зі своїм завданням. В якості робочих елементів використовуються 2 кулера, розмірами 19х9х2 см, що працюють абсолютно безшумно.
Пристрій підходить для ноутбуків розмірами від 7 до 15 дюймів.
Підставка дуже зручна в експлуатації. Вона має складну конструкцію, тому її можна скласти і помістити в чохол від ноутбука і вона завжди буде у вас під рукою, в якому б місці вам не довелося працювати з комп'ютером. Важить вона мало, тому не обтяжить кошти. Прилад працює автономно і не потребує доступу до електромережі. Живлення приладу здійснюється за допомогою USB роз'єму безпосередньо від комп'ютера, тому при його застосуванні слід враховувати, що час автономної роботи портативного ПК дещо зменшиться.

Використання підставки для ноутбука складної super Mini Notebook Fan

Підставка для ноутбука складна super Mini Notebook Fan дуже проста у використанні:

  • дістаньте і розкладіть підставку,
  • встановіть на неї комп'ютер,
  • підключіть підставку до комп'ютера через USB роз'єм,
  • після роботи відключіть охолоджувальний пристрій і складіть його.

З представленим охолоджуючим пристроєм ви зможете спокійно працювати з комп'ютером там, де вам зручно: за столом, в кріслі, в ліжку і т.д.





Никита ( 2016-06-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень часто ноут перегревался и в самый неподходящий момент просто выключался( эта подставочка реально помогла. проблема решена.

Відповісти
Охолоджуюча підставка для ноутбука Mini Notebook Fan 2 (7-15")
Охолоджуюча підставка для ноутбука Mini Notebook Fan 2 (7-15")