Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер - підставка для зубних щіток

Код товару: 1000532

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Зубна щітка - це невід'ємний предмет особистої гігієни кожного. З нею починається і закінчується день будь-якої людини. Незважаючи на свої маленькі габарити, зубна щітка грає неймовірно важливу роль у підтримці здоров'я. Саме тому важливо не тільки ретельно підходити до питання її вибору, а й відповідально ставитися до її зберігання.

Як правильно зберігати зубні щітки і пасту?

Щоб не шукати свою зубну щітку по всій ванній кімнаті, і завжди мати під рукою пасту, краще всього використовувати хороший органайзер. Це унікальне пристосування допоможе не тільки підтримувати порядок і чистоту, але і зробити зберігання предметів гігієни більш естетичним і акуратним. Щітки під час зберігання не повинні стикатися одине з одною. Щітки повинні бути розташовані робочою частиною догори, щоб на щетині не збиралися мікроорганізми, які можуть бути на дні підставки.

Характеристики хорошого органайзера для зубних щіток

  1. Тримач для зубних щіток повинен мати відкриті або напіввідкриті стінки, щоб підтримувати циркуляцію повітря, запобігаючи накопичення надмірної вологості та утворення згубної цвілі.
  2. Добре, коли підставка для зубних щіток виконана з матеріалу, який легко миється і не вбирає вологу і запахи. В даному випадку це пластик.
  3. Максимально функціональним і зручним вважається утримувач, який має відділення не тільки для щіток, а й для пасти і інших дрібних аксесуарів.
  4. Навісний органайзер не займає зайвого місця, не вимагаючи додаткових полиць і пристосувань, тому є найбільш зручним і ергономічним.

Поличка - органайзер для зубних щіток і пасти від компанії СамеТо відповідає всім вимогам функціональності і якості.

По центру конструкції розташовані окремі відсіки для щіток в кількості п'яти штук. Бічні ніші служать для зберігання тюбика з пастою, бритви, гребінців та інших необхідних дрібниць. Дві присоски надійно тримають поличку на поверхні стінки або дзеркала. Бонусом є те, що продаж за доступною ціною даної підставки дозволяє придбати її будь-якому охочому, не залежно від рівня доходів.





Сергей ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Неплохок качество за небольшие деньги

Відповісти
Органайзер - підставка для зубних щіток
Органайзер - підставка для зубних щіток