Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для мам на пояс Waist Diaper Bag

Код товару: 1001390

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Повна довжина: 112 см .;
  • Кількість кишень: 4 містких кишені: 1 велика (26 х 15 см.); 3 (13 х 15 см.);
  • Тип застібки: карабін.

У комплект входить:

  • пояс - 1 шт .;
  • 1 велика кишеня (26 х 15 см.);
  • 3 стандартних кишені (13 х 15 см.).

Після народження дитини життя кожної жінки кардинально змінюється, адже тепер їй необхідно піклуватися не тільки про себе, а в першу чергу про малюка. Вирушаючи на прогулянку в парк чи на дитячий майданчик, завжди доводиться брати з собою цілий список корисних речей. І часом, якщо Ви про щось забудете, прогулянка може бути швидко зіпсована некомфортним перебуванням на свіжому повітрі або істерикою дитини.

Саме тому наш інтернет-магазині пропонує Вам звернути увагу на пояс-органайзер «Waist Diaper Bag» для молодих батьків.

Він гарантовано стане Вашим вірним помічником у догляді за малюком!

По-перше, виріб має лаконічний фасон і виглядає як справжній пояс. По-друге, даний аксесуар поділений на різні кишені, які можна використовувати для транспортування і зберігання найнеобхідніших речей для малюка - пляшечки, серветок і т. Д. Носити такий пояс-органайзер кожна молода мама може не тільки на вулиці, але і вдома. Якщо Ви хочете, щоб всі необхідні аксесуари були у Вас під рукою, аж до Вашого мобільного телефону, тоді він обов'язково полегшить Ваше життя.

Комфорт, який пояс-органайзер подарує Вам, це ще далеко не всі його переваги.

«Waist Diaper Bag» надійно фіксується на талії і має регульовану довжину. Він зовсім не потребує будь-яких додаткового догляду, достатньо лише іноді прати його. Пояс виконаний з якісного матеріалу, тому не втрачає своєї презентабельності протягом тривалого періоду часу.
Полегшіть собі життя, купуйте пояс «Waist Diaper Bag» в нашому інтернет-магазині! І тепер похід до лікаря, прогулянка, домашнє проведення часу стане для Вас набагато комфортнішим, адже Вам не потрібно буде з собою носити ще і сумку з пляшкою, змінним комплектом одягу, брязкальцями для дитини - все це відмінно поміститься в рекомендований нами органайзер!

 





Органайзер для мам на пояс Waist Diaper Bag
Органайзер для мам на пояс Waist Diaper Bag