Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер-переносний ящик для інструментів Roll-n-Store

Код товару: 1001541

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Розмір ящика: 22x22x33см. (В складеному вигляді)
  • Розмір: 22 × 33 × 82 мм (в розгорнутому вигляді)
  • Вага: 3 кг.
  • Кількість секцій 8 + 1
  • Матеріал виготовлення: пластик
  • Країна виробника: Китай

Кожен чоловік має потребу в гарному органайзері для інструментів, такому як Roll-n-Store (Ролл енд Стор) - пластиковий контейнер ящик.

Адже у будь-якого представника сильної статі завжди є свій набір корисних і потрібних деталей, зберігати які необхідно в зручному контейнері, щоб вони не загубилися. Саме таким і є пластиковий ящик Roll-n-Store. По-перше, цей атрибут характеризується відмінною місткістю, незважаючи на компактні розміри. По-друге, органайзер має ущільнені відсіки і легко згортається, тому сміливо вміщує в себе безліч корисних деталей. Він відрізняється унікальною конструкцією, що дозволяє його скрутити до невеликих розмірів і розкрутити під час роботи. По-третє, відсіки в органайзері характеризуються різною місткістю, тому він підходить для зберігання і невеликих, і великих деталей. В якості тари можна використовувати не тільки інструменти, але і канцелярські товари, снасті для риболовлі, косметику і т.д.

Якщо у Вашого чоловіка безлад серед інструментів і йому ніде зберігати цвяхи, гайки, болти, шайби, молотки, викрутки і ключі, подаруйте йому органайзер Roll-n-Store, і він обов'язково зрадіє такому сюрпризу і порадує вас акуратністю і організацією свого особистого простору. Якщо Ваш батько захоплюється риболовлею, йому теж стане в нагоді подарунок у вигляді даного пластикового контейнера-ящика. У ньому він зможе заховати від онуків всі снасті, які до того ж можна зручно розподілити в необхідному для нього порядку. Крім того, органайзер Roll-n-Store сприяє зручному транспортуванню робочого інвентаря, тому завдяки йому можна не тільки відправитися на рибалку, але і відвезти на дачу інструменти, необхідні для виконання дрібних робіт. А ще виріб виконано з міцного пластику, тому обов'язково прослужить своєму господареві тривалий час.

 





Органайзер-переносний ящик для інструментів Roll-n-Store
Органайзер-переносний ящик для інструментів Roll-n-Store