Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відпарювач одягу Майстер Пар Pullman PL-1013

Код товару: 1000774

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Відпарювач для одягу - це сучасний засіб, за допомогою якого ви можете швидко привести в порядок одяг і навести ідеальну чистоту в будинку. Пристрій набагато зручніше і практичніше, ніж звична праска. Його використання не вимагає розкладання речей на прасувальній дошці, обробляти їх можна прямо висячими на вішалці. Вплив паром дозволяє швидко розгладити всі складки і заломи на речах, не пошкоджуючи навіть саму делікатну тканину.

Використання відпарювача для одягу

Парова щітка для одягу дуже проста у використанні. У спеціальний отвір на корпусі пристрою необхідно налити води, підключити прилад до електричної мережі і, дочекавшись появи пара, провести робочою поверхнею по необхідній тканині. Від дії пара, тканина моментально розгладиться.
Обробка паром не тільки робить тканину ідеально рівною, але й робить її дезінфекцію, вбиваючи всі шкідливі організми, що знаходяться всередині волокон, навіть пилових кліщів і спори цвілі, а також усуває неприємні запахи (тютюну, диму, поту, затхлості, вогкості). Завдяки таким властивостям, пароочиститель є прекрасним засобом для дезінфекції будинку. З його допомогою можна обробляти всі предмети, що мають м'яку поверхню і є найбільшими розсадниками пилу і шкідливих організмів в наших будинках:

  • м'які меблі,
  • постільні приналежності,
  • покривала,
  • штори,
  • килими,
  • доріжки.

Пристрій можна використовуватися і для обробки гладких поверхонь, наприклад, кахельної плитки у ванній. Через високу вологість на ній з'являються цвіль і грибок, які вкрай негативно діють на здоров'я. Обробка парою високої температури вбиває колонії грибка і цвілі.
Компактні розміри і незначна вага роблять прилад зручним для транспортування. Його можна брати з собою в дорогу (у відрядження, відпустку тощо) і ви завжди будете виглядати бездоганно.

Комплектація парової щітки для одягу

У нашому інтернет магазині ви можете купити відпарювач в комплекті з:

  1. насадкою для створення «стрілок» на брюках,
  2. маленькою щіточкою для делікатних речей,
  3. насадкою для прибирання шерсті і пилу.

Також в комплект входить мірна склянка для води.





Відпарювач одягу Майстер Пар Pullman PL-1013
Відпарювач одягу Майстер Пар Pullman PL-1013