Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W)

Код товару: 1000193

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У більшості людей пароочисник асоціюється виключно з одним напрямком домашніх турбот - очищення та прасування одягу. Але насправді функціональність цього приладу набагато ширша і він допомагає вирішувати практично всі побутові проблеми - прасування, очищення одягу та іншої білизни, чищення меблів і верхнього одягу, килимів і портьєр, очищення підлог і плиткових поверхонь. Саме тому пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W) стане в нагоді вам в будь-якій домашній справі і допоможе підтримувати красу свого будинку і здоров'я своєї сім'ї. І при цьому витрачати набагато менше часу, душевних сил і умовних одиниць.

Якщо ви ще не знаєте, який пароочисник купити, здобувайте пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W), адже за допомогою цього багатофункціонального приладу ви зможете доглядати за всім будинком.

Прилад потужний, з хорошою продуктивністю, тому його можна використовувати для відпарювання грубих або щільних тканин. Цей же нюанс робить його дуже ефективним при обробці кахельних або навіть дерев'яних поверхонь. Прибирання завжди було втомливою справою, але тільки не в тому випадку, якщо ви прибираєте в будинку, використовуючи пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W). Він дуже легкий і компактний, їм просто орудувати, руки не втомлюються, і спина не ниє, а разом з відмінною продуктивністю пароочищувача на прибирання у вас піде набагато менше часу, ніж зазвичай.
Похвали заслуговує конструкція і якість збірки пароочищувача, його здатність з честю витримувати будь-які навантаження. Тому він надійний і розрахований на тривалу експлуатацію. В комплекті до нього знаходиться величезне число додаткових насадок, з яких можна вибрати найбільш підходящу в даний момент. Для роботи парогенератору потрібно тільки чиста вода в резервуарі і жодного хімічного засобу, що робить його екологічно чистим засобом очищення і дозволяє використовувати навіть при чищенні дитячого одягу.

Пароочищувач Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W) можна використовувати як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.

Апарат передбачає можливість сухого чищення поверхонь і меблів, а також повну стерилізацію парою будь-якого предмету. Щоб всі ці можливості активувати, достатньо користуватися спеціальними насадками, серед яких є навіть спеціальна насадка для очищення унітазів і важкодоступних місць в будинку.
 





Пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W)
Пароочисник Вітек (Vitek FM-A18 5 в 1 - 1800W)