Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пароварка дворівнева «На здоров'я»

Код товару: 1000740

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, самопочуття і красу, а також про своїх рідних і хочете харчуватися правильно, вам обов'язково потрібно купити пароварку. Модель «На здоров'я» підходить для приготування різних видів страв.

Особливості конструкції дворівневої пароварки

Конструкція виробу складається з трьох елементів - каструль, які встановлюються одна на одну, за принципом пірамідки. Нижня ємність наповнюється водою, а в дві інші поміщаються продукти. Пароварка дворівнева, тому в ній можна приготувати відразу дві різні страви.
Всі каструлі зроблені з нержавіючої сталі, рекомендованої для використання в харчовій промисловості. Висота кожної каструлі - 6,5 см. Діаметр - 24см. У комплект входить скляна кришка, через яку зручно стежити за процесом приготування страви.
Модель не підходить для миття в посудомийній машині. Після використання, її потрібно промивати за допомогою м'якої губки, можна із застосуванням миючого засобу. Не слід використовувати жорсткі щітки на металевій основі, так як вони пошкоджують внутрішню поверхню виробу.

Купити пароварку - подбати про здоров'я

Для готування в такому посуді, не потрібно додавання масел і жирів, тому продукти зберігають свій природний смак і аромат і не містять небезпечних для здоров'я канцерогенів, що утворюються при жарінні. Обробка продуктів парою робить продукти такими ж смачними, як і при варінні, смаженні або запіканні, так як змінює структуру їх біологічних сполук, внаслідок чого вони стають м'якими. Але при цьому, продукти зберігають свою первинну форму і природний колір. До того ж при даному виді теплової обробки, продукти не піддаються впливу таких високих температур, як під час смаження і варіння, тому в них зберігається максимальна кількість мікроелементів і вітамінів. Така їжа є найкориснішою і смачною.





Пароварка дворівнева «На здоров'я»
Пароварка дворівнева «На здоров'я»