Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Фен для волосся Shinon SH-9016

Код товару: 1001104
Опис

Характеристики:

  • Тип: Фен
  • Потужність, Вт: 2200
  • Кількість швидкостей: 2
  • Кількість температурних режимів: 2
  • Петля для підвішування: є
  • Довжина мережевого шнура, м: 1.4

Кожна дівчина хоче виглядати красиво і доглянуто завжди і всюди. А забезпечити це може ефектна укладка, гарний колір обличчя і якісний манікюр. Для того щоб подбати про шкіру і нігті, можна відвідувати кілька разів на місяць косметолога і майстра манікюру, а ось турбота про волосся - це щоденна праця, на який не завжди вистачає часу і матеріальних можливостей, якщо мова йде про послуги професіонала. Але не варто хвилюватися, адже з феном Shinon SH-9016 будь-яка жінка зможе стати стилістом-перукарем для себе самої!

Даний фен здатний швидко і легко додати волоссю необхідний об `єм і форму.

Він має кілька температурних і швидкісних режимів, що дозволяють зробити це максимально комфортно і якісно. Більш того, для фена Shinon SH-9016 характерна зручна ергономічна форма з вигнутою ручкою, яка забезпечує його зручне щоденне застосування. За допомогою даного приладу будь-яка представниця прекрасної статі зможе самостійно зробити і романтичну акуратну зачіску для урочистого заходу, і об'ємну легку укладку для офісу.

Радуйте себе тільки якісною і комфортною технікою для краси, купуйте фен Shinon SH-9016 в інтернет-магазині «Саме То» вже сьогодні!

 





Ира ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
своим таким пользуюсь уже больше года, так что качество проверено лично, теперь приобрела такой для подруги на подарок

Відповісти