Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Фен для волосся Target TG-8192

Код товару: 1001103
Опис

Характеристики:

  • Потужність: 1800 Вт;
  • Напруга: 220В;
  • Кількість швидкостей: 2;
  • Кількість температурних режимів: 2 (гаряче / холодне повітря);
  • Насадка: Концентратор («щілинна» насадка);
  • Захист від перегріву;
  • Матеріал: термостійкий пластик;
  • Довжина мережевого шнура: 1,3 м.

Кожна жінка має потребу в універсальному фені для волосся, який можна використовувати для ранкової укладки перед роботою вдома, для догляду за волоссям в басейні або в спортзалі, для створення ефектної вечірньої зачіски.

Саме таким і є фен Target TG-8192.

Дана модель поєднує в собі всі якості, які повинен мати надійний і практичний фен. По-перше, це продумана функціональність, що дає можливість робити укладку, використовуючи різні температурні режими і швидкості потоку повітря. По-друге, комфортна ергономічна форма, завдяки якій фен зручно тримати в руці під час створення зачісок. По-третє, компактний розмір, що дозволяє носити прилад з собою, якщо в цьому є необхідність. Крім того, фен Target TG-8192 зроблений з якісного і довговічного термостійкого пластика, який гарантовано забезпечить йому довгий термін служби.

Купити цей практичний і функціональний фен Target TG-8192 Ви можете в інтернет-магазині «Саме То». Тут Вам завжди нададуть всю необхідну інформацію з приводу того чи іншого товару і допоможуть моментально оформити замовлення.

 





Илона ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
то что я и искала! и по самой выгодной цене нашла именно в этом магазине!

Відповісти