Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Фільтр для води Raifil grando 5

Код товару: 1000203

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики фільтра для води Raifil GRANDO 5 (RO894-550-EZ)

Щоб забезпечити ефективну та стабільну роботу системи зворотного осмосу потрібен тиск води не менше трьох атмосфер.
Ресурс фільтруючих модулів: до 12 000 літрів
Швидкість фільтрації води: до 190 л / добу
Видаляє з води механічні домішки, хлор, органічні сполуки, бактерії і віруси, мікроорганізми, важкі метали, радіонукліди, солі жорсткості, пестициди, гербіциди та ін речовини
Змінні модулі: SC-10-10, GAC-10R-C, CBC-10-10, TW30-1812-50, IL-11W-C
Обсяг накопичувального бака: 12 л
Габарити бака: 410х290х290 мм
Габарити фільтра: 480х200х400 мм
Вага: 14 кг
Гарантія: 12 місяців (від виробника)
Виробник: Raifil (Пд. Корея)

Комплектація фільтра для води Raifil GRANDO 5 (RO894-550-EZ):

- Накопичувальний бак 12 л
- Ключ для корпуса (чорний)
- З'єднувальні трубки
- Дренажний хомут 1/4 "
- Хромований кран 1/4 "
- Хромований адаптер 1/2 "з боковим з'єднанням 1/4"
- Хромований кульовий вентиль 1/4 "
- Насос 220В 50Гц (модифікація GRANDO 5 + RO894-550BP-EZ)

Якість води деколи викликає не просто здивування, але навіть страх. Причин цьому маса - зношеність систем водозабезпечення, екологічний стан планети. З цієї ситуації можна зробити лише один правильний висновок - ставити фільтри на воду. При великому виборі таких фільтрів далеко не всі вони можуть забезпечити достатньо високу якість очищення.

І якщо ви хочете зробити 100% попадання в якість, то raifil grando 5 фільтр для води котрий можна купити з доставкою по Україні - найкраще.

Цей фільтр на воду очищає воду в п'ять етапів, і заснований на принципі дифузії для глибини очищення води. Тільки цей принцип роботи дозволяє очистити воду не тільки від хімічних домішок, але і від живих організмів. Багатьом цей процес знайомий з уроків фізики як «зворотний осмос» і поки тільки цей метод в достатній мірі ефективний і безпечний в плані очищення питної води.
Основне очищення води відбувається на спеціальній мембрані, яка є останнім етапом очищення. На попередніх етапах вода очищається від дрібного сміття, часток металу. Але очистити її від вірусів і бактерій може тільки ця мембрана. Вона настільки щільна з дуже дрібним розміром пор, що не пропускає ці живі організми. Приміром, пора цієї мембрани в 4000 разів менше будь бактерії і в 200 разів менше вірусу. Але все ж мембрана не настільки щільна, щоб затримувати атоми, тому вона пропускає кисень та інші гази, від яких і залежить смак води. На виході маємо абсолютно чисту і смачну воду, повністю безпечну і готову до вживання. Її навіть не потрібно попередньо кип'ятити.
Що стосується 4 попередніх етапів очищення, кожен з них різний і має різну результативність. До прикладу, на першому етапі використовується картридж SC-10-10, за допомогою якого видаляються всі механічні забруднювачі води розміром більше 10 мікрон. Це сміття зазвичай видно оку. На другому етапі знаходиться картридж вже іншої структури, який видаляє всі сторонні хімічні сполуки. На третьому етапі вода пропускається крізь картридж, який уловлює усілякі органічні сполуки. На четвертому етапі перебуває ця унікальна мембрана, яка крім бактерій і вірусів, також затримує солі жорсткості і важких металів, канцерогенів, радіонуклідів та ін. На п'ятому етапі відбувається так звана пост фільтрація води, на якому прибираються сторонні запах і смаки, вода стає цілком безпечною і дуже смачною. У середньому ресурс кожного з цих картриджів становить 9 місяців, після чого вони, звичайно, не виходять з ладу повністю, але все ж втрачають свою ефективність. Тому їх корисно міняти після закінчення 9 місяців.