Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ліхтар світлодіодний акумуляторний для самооборони Flashlight 1158

Код товару: 1007620

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасні світлодіодні ліхтарі вигідно відрізняються від своїх попередників. І це зовсім не дивно, адже технології не стоять на місці, а постійно розвиваються. Пропонований нами ліхтарик-шокер BL-1158 - це взагалі унікальний засіб, тому що в темний час доби з ним не страшно повертатися додому в темному провулку.

Ліхтар акумуляторний відмінно освітить вам дорогу ввечері або вночі, і стане надійним і потужним засобом захисту в якості шокера.

Тобто перед нами багатофункціональний пристрій 2 в 1, і це вигідно його виділяє серед інших аналогів, тому що лід ліхтарі, як правило, використовують тільки для освітлення.

Якщо ви давно хочете купити ліхтар на акумуляторі, цей варіант гарантовано стане гідним вашого вибору. По-перше, корпус виробу являє собою ударостійкий алюміній. Тому коли аксесуар випадково випаде з ваших рук, він залишиться цілим і неушкодженим. Алюміній значно виграє перед пластмасою, тому що він стійкий до перепадів температур і не боїться механічних ударів, корозії. А це значить, даний ліхтар світлодіодний безумовно порадує свого власника довговічністю.

По-друге, перед нами не просто ліхтар, а й шокер, хоча при цьому виглядає пристрій як просто звичайний ліхтар. Такий дизайн продуманий для того, щоб люди, дбаючи про свою безпеку, не виділялися і не привертали уваги оточуючих. Противник ніколи не вгадає, що в руках засіб захисту, і це допоможе його максимально швидко нейтралізувати.

По-третє, перед нами компактний аксесуар з невеликою вагою, який зручно брати з собою завжди і скрізь. Так, розміри ліхтарика складають 17,8 см × 3,8 см × 3 см, а вага - 180 грам. Ви зможете носити виріб з собою в сумочці або навіть просто в кишені.

Ну а придбати акумуляторний ліхтар ми вам пропонуємо за найнижчою ціною в Україні. Оформляйте замовлення, і ви гарантовано будете себе почувати впевнено на вулиці, навіть в темний час доби.

Акумуляторний ліхтар, характеристики:

  • Колір чорний
  • Заявлена потужність: 10000 Kv
  • Матеріал корпусу: метал
  • Сферичні електроди «коронарного» типу
  • Розміри - довжина 178 мм, діаметр головки 38 мм, діаметр рукоятки 30 мм
  • Вага: 180 г

Ліхтар світлодіодний, комплектація:

  • Ліхтар для самозахисту
  • Шнур для зарядки від мережі 220 V
  • Кліпса для носіння
  • Технічна характеристика (англ.)
  • Картонна упаковка





Ліхтар світлодіодний акумуляторний для самооборони Flashlight 1158
Ліхтар світлодіодний акумуляторний для самооборони Flashlight 1158