Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форма для нарізки м'яса і нанизування шашлику Brochette Express

Код товару: 1001674

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • розміри: 11 х 11 х 24 см
  • вага: 650 гр.
  • кількість шампурів: 30 шт. (26 см.)

У комплект входить:

  • контейнер з прорізами;
  • дно з отворами для шпаг і шампурів;
  • кришка з розподілами для кожного шампура;
  • 30 бамбукових шампурів;
  • інструкція.

Продукти, приготовані на вогні, найсмачніші і корисні. Від думок про свіже повітря, веселе вогнище і ароматне соковите м'ясо над димком з'являються слинки в роті.
Якщо ви відноситеся до шанувальників шашлику і частенько вибираєтеся на природу, то неодмінно маєте цілий «арсенал» речей для пікніка. І серед них не зайвим буде форма для нарізки м'яса Brochette Express.

Що являє собою форма для нарізки м'яса Brochette Express

Форма для нарізки Brochette Express дозволить швидко, якісно, акуратно, а головне дуже красиво нарізати м'ясо і насадити його на шампура.
Brochette Express являє собою контейнер, зроблений з високоякісного пластику, що не містить шкідливих для здоров'я речовин та рекомендованого для застосування в харчовій галузі. Усередині контейнер порожній, в нього закладається м'ясо, овочі, фрукти - то, з чого ви хочете зробити шашлик. З боків контейнера є спеціальні отвори, через які ви будете розрізати м'ясо. Верхня частина контейнера закривається кришкою-фіксатором, в якій є отвори для вставляння шампурів.
Контейнер відмінно миється як під краном, так і в посудомийній машині. Підходить для використання миючих засобів.

Як користуватися формою для нарізки м'яса Brochette Express

Готувати шашлик з формою для нарізки м'яса Brochette Express - одне задоволення. Не потрібно окремо нарізати кожен шматочок, насаджувати його на шампур, бруднити руки маринадом і жиром. Все набагато простіше і швидше:

  • Помістити в контейнер Brochette Express нарізане великими шматками м'ясо, овочі, спеції. Загалом, то з чого складатиметься ваш шашлик.
  • Закрити контейнер кришкою-фіксатором.
  • Вставити в отвори в кришці шампура так, щоб вони проткнули вміст контейнера повністю.
  • Вставити ніж з гострим кінцем в один з отворів збоку контейнера, просунути його крізь контейнер і рухом вниз розрізати продукти в контейнері.
  • Відкрити кришку і вийняти вже нарізаний і насаджений на шампура шашлик.

Шматочки м'яса виходять дуже рівні і акуратні. Такий шашлик смажиться більш рівномірно, так як всі шматки однакового розміру.

 





Форма для нарізки м'яса і нанизування шашлику Brochette Express
Форма для нарізки м'яса і нанизування шашлику Brochette Express