Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сітка для сушки риби, фруктів на 3 полочки, 40х40х60 см

Код товару: 1007952

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сітка для сушіння риби даної моделі - комфортний і незамінний інвентар в домашньому побуті.

У ній можна заготовити на зиму або з метою продажу фрукти і гриби.
Сітка для сушки складна - недорога і проста в застосуванні конструкція. Являє собою обладнання на 3 полки з поліестеровим сітчастим покриттям усередині і зовні. Полички конструкції також створені з сітки і дроту. Всі елементи - перевірені виробником на міцність. Підвішується на різну висоту.

Естетичність застосування продумана до дрібниць. Сітка для сушіння овочів і фруктів оснащена піддоном з розміром 400 * 400 мм. Він необхідний в разі застосування конструкції на підлозі як засіб захисту від бруду. У разі використання сітки як підвісного обладнання, нижня частина є додатковим відсіком і застосовується як захист від настирливих комах. Якщо націлені отримувати екологічно чистий сушений продукт, слід купити сітку для сушіння овочів і фруктів.

Застосовувати конструкцію з сітки з 3-ма полками і піддоном можна в поході або на дачі. Тоді це буде органайзер для зберігання продуктів харчування з захистом від комах і гризунів. Дрібні осередки сітчастого покриття і перегородок стають перешкодою для проникнення дрібних тварин, птахів і шестипалих. Сітка для сушки не дає зіпсуватися продуктам або проникнути шкідливим бактеріям і вірусам. Застосовуючи її, можна не турбуватися про безпеку продуктів.

Компактність і легкість транспортування обладнання радує власників. Його можна використовувати в багатьох місцях: вдома, в квартирі, на балконі, лоджії, дачі, пікніку, під час риболовлі або походу в ліс. Сітка сушарка для фруктів висотою 60 см функціональна при установці на вулиці і в приміщенні.

Конструкція швидко складається без застосування зусиль і може зберігатися в доступних місцях (комора, кухонні полиці, сарай). Компактна сітка для сушки фруктів, грибів і риби - необхідний атрибут життя сучасної людини. Буде гідним подарунком любителям активного способу життя та екологічно чистого харчування.

Характеристики сітки сушки:

  • Розмір: 40 х 40 х 60 см;
  • Можна сушить м'ясо, ягоди, фрукти, гриби;
  • Закривається на блискавку, що розстібається з двох сторін;
  • Висота полиць: 20 см;
  • Кількість відсіків: 3 + відділ для піддону;
  • Колір синій;
  • Легко мити і прати після використання;
  • Матеріал сітки: Поліестер.





Сітка для сушки риби, фруктів на 3 полочки, 40х40х60 см
Сітка для сушки риби, фруктів на 3 полочки, 40х40х60 см