Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форми для виготовлення садових доріжок 60x50 см.

Код товару: 1000258

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Садова доріжка своїми руками відео:

Форми для садових доріжок – це веселий і простий спосіб створити свою власну унікальну бруківку або патіо.

Установка доріжки займає небагато часу і зусиль, але в результаті Ви отримаєте чудової краси краєвид прямо у себе у дворі!
Ви запитаєте «Навіщо використовувати формочки для садової доріжки?». Адже в сучасному світі є багато будівельних супермаркетів, або невеликих спеціалізованих садових центрів, де можна купити вже готову бруківку різних розмірів і форм: прямокутну, квадратну, восьмикутну. Але використовуючи форми для заливання садових доріжок, Ви можете самостійно вибрати тип бетону або іншого розчину, додати барвники в суміш, що б змінити колір каменів з сірого, на будь-який інший. Додавання гальки або кольорових каменів також може привнести різноманітність і оригінальність. З усіма доповненнями та ідеями, Ваша садова доріжка стане такою ж унікальною, як і Ви, з Вашим характерним почерком. Так, звичайно можна вибрати і купити гарну готову бруківку, але садова доріжка своїми руками додасть творчий аспект в її створення, що приваблює безліч садівників.

Використання пластикової форми для виготовлення садових доріжок

Звичайно, найчастіше прес-форми використовуються для декорування саду, що б додати доріжкам чарівності і елегантності. Але їх також можна використовувати для великих площ, наприклад, для створення підлог для веранди або патіо. Замість того, що б возитися з укладанням великих кам'яних блоків, багато хто воліє використовувати форми для садових доріжок, що б зробити гарну візерункову підлогу для розваг на свіжому повітрі.

Поради щодо використання форми для заливання садових доріжок

Деяких садівників може налякати думка про те, що б зробити садову доріжку своїми руками. Але насправді, процес дуже простий. Ось кілька корисних порад з використання форм для виготовлення садових доріжок своїми руками.

Для укладання садової доріжки виберіть похмурий день, по можливості, але не працюйте, якщо збирається на дощ. Дощ розбавляє свіжо-залитий бетон, що може запобігти його твердінню. Аналогічно, в спекотний сонячний день бетон може затвердіти занадто швидко.

Виберіть форму садової доріжки, яка підходить до теми Вашого саду. Не поспішайте. Серед розмаїття способів укладання, Ви обов'язково знайдете ту, яка відповідає саме Вашому двору.

Ретельно промивайте інструменти після використання, щоб розчин не висихав на них, і завжди промивайте від землі, перед тим як почати класти плитку.

Незалежно від форми садової доріжки, яку Ви вибрали і від дизайну укладання, Ви, безсумнівно, весело проведете час. Ви – художник, і Ваше полотно – це сад. Сміливіше «фарбуйте» Ваш сад красивими зображеннями за допомогою форм для заливки садових доріжок своїми руками!

         





Олександр ( 2019-07-31 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Качеством доволен, теперь на даче приведу в порядок дорожки.
Відповісти
Дмитрий ( 2019-05-07 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отличная вещь рекомендую

Відповісти
Ростик ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Переваги:
Взяв 4 штуки, щоб швидше зробити доріжку. Гарно виглядає.

Відповісти
Форми для виготовлення садових доріжок 60x50 см.
Форми для виготовлення садових доріжок 60x50 см.