Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пінцет для брів з підсвіткою Light-up Tweezers

Код товару: 1000201

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У комплект косметичного пінцета входить:

-Пінцет з LED підсвічуванням Light-up Tweezers.
-Двостороння щітка для брів.
-Захисний прозорий ковпак для пінцета.

Як багато часу забирає у вас процес вищипування брів у домашніх умовах? Як багато часу ви витрачаєте, щоб спіймати правильне світло? Однозначно цей процес відбувається довго. Якщо ви й досі використовуєте більше пінцетів для брів ніж один, якщо ви втомилися постійно бутив незручному положенні і в пошуках гарного освітлення, то ми вам допоможе. Від тепер, ми пропонуємо вам  використовувати функціональний прилад, що увібрав у себе все, що може вам знадобитися у той час коли ви вищипуєте брови.

Представляємо вам Light-up Tweezers – новий прилад, по догляду за бровами у домашніх умовах.

Тепер це не буде займати у вас багато часу, все буде відбуватися швидко та зручно. Новий пінцет вміло приведе до ладу ваші брови та надасть їм красивої форми. В прилад вмонтований спеціальний LED ліхтарик, що пришвидшує процес, підсвічуючи зону ваших дій. Такий пінцет підійде для жінок з будь-яким кольором волосся. Новий пінцет для брів компактний а тому його дуже зручно тримати в руці. А додаткова двостороння щіточка, що вмонтована в прилад, надасть вашим бровам правильної укладки та форми. Купивши такий пінцет, він буде  слугувати вам довгі роки і завжди буде вас тільки тішити своїм результатом.
Більше не потрібно викручуватись в пошуках гарного освітлення, не потрібно купувати безліч звичайних пінцетів та витрачатися на салони краси. Більше не потрібно думати, як швидко та правильно відкоригувати брови. Ми пропонуємо вам вигідне, а головне ефективне рішення по догляду за своїм обличчям.  
 

 





Арина ( 2017-06-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
подсветка

Коментар:
спасибо,с подсветкой все намного чётче.
Відповісти
Пінцет для брів з підсвіткою Light-up Tweezers
Пінцет для брів з підсвіткою Light-up Tweezers