Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний підсклянник для пляшки на дитячу коляску

Код товару: 1002135

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Найщасливіший період в житті кожної жінки – це час, коли дитина ще маленька. Безумовно, він же і самий важкий. Але ніщо не може зрівнятися з тими відчуттями, коли ти гуляєш по вулиці з коляскою, в якій тихенько спить, або вже спостерігає за навколишнім світом твоє янголятко. Ці хвилини залишаться в пам'яті назавжди. Тому потрібно зробити прогулянки максимально приємними і комфортними. Тим більше що сучасні виробники товарів для мам і дітей сповна задовольняють це бажання, випускаючи різні пристосування, покликані максимально спростити догляд за дитиною і задовольнити потреби мами. Одним з таких пристосувань є тримач для чашки на дитячу коляску. Адже кожного разу, вирушаючи на прогулянку, Ви обов'язково берете з собою пляшечку з сумішшю, водичкою або напоєм і зможете помістити його у тримач.

Що являє собою тримач для чашки на дитячу коляску

Тримач для чашки на дитячу коляску зроблений з міцного пластику. Він має спеціальне кріплення, за допомогою якого кріпиться на ручку коляски. Підходить для будь-яких моделей. Ви можете регулювати кут нахилу тримача, в залежності від того, яку будову має ручка Вашої коляски.

Тримач для чашки має досить широку основу і верхнє кільце, тому прекрасно підходить для розміщення дитячих пляшечок і пластикових пляшок з напоями (об'ємом до 0.5 літра), жерстяних банок і склянок. Тепер Ви можете не боятися, що вміст пляшки або чашки-непроливайки проллється в Вашу сумку. Або купити собі склянку квасу чи лимонаду, встановити в тримувач і насолоджуватися напоєм тихо гуляючи по парку в літній день.

 

Характеристики:

  • Розміри (ШxВxД): 7x14.5x14 см.;
  • Матеріал: пластик;
  • Колір чорний;
  • Вага: 125 г.





Ульяна ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень довольна покупкой, теперь детская бутылочка всегда под рукой.

Відповісти
Універсальний підсклянник для пляшки на дитячу коляску
Універсальний підсклянник для пляшки на дитячу коляску