Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Засіб для схуднення - пояс для живота Tummy Tuck Miracle Slimming System

Код товару: 1002385

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Засіб для схуднення Tummy Tuck Miracle Slimming System

Кожен з нас мріє мати гарний, підтягнутий живіт, але отримати його, не у всіх виходить. На тренування в спортивних клубах не знаходиться ні сил, ні часу, а практикувати виснажливі дієти не кожен наважиться, до того ж, жирові відкладення в області живота, йдуть неохоче, а після закінчення багатьох виснажливих дієт, жир благополучно повертається, найчастіше, додаючи пару трійку кілограмів. Ми пропонуємо Вам продукт для схуднення -Miracle Slimming System. Система допомагає спалити відкладення в черевній області й талії, використовуючи комбінацію компресійного ременя і термального акселераціонного крему, що запускають процес спалювання жиру.

Як працює система Tummy Tuck?

Крем наносимо на область живота. Надягаємо пояс, дві хвилини виконуємо енергійні вправи на втягування живота і все процес запущений! Тепер Ви можете займатися своїми справами, навіть полежати на дивані біля телевізора, пояс працює замість Вас, він працює ще три години, після того, як Ви його зняли.

За допомогою комбінації компресійного ременя та термального акселераціонного крему Ви можете зменшити жирові відкладення, не змінюючи свій спосіб життя, а якщо додати Slimming System до дієти і комплексу вправ, він допоможе в рази прискорити процес спалювання жирів.

 

Комплектація:

  • Крем
  • Пояс для схуднення Tummy Tuck
  • Диск
  • Метр
  • Упаковка





Засіб для схуднення - пояс для живота Tummy Tuck Miracle Slimming System
Засіб для схуднення - пояс для живота Tummy Tuck Miracle Slimming System