Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Полиця для взуття Amazing Shoe Rack

Код товару: 1000376
Опис

Розміри (ВхШхГ): 95х52х16 см.

Всім відомо, що будинок починається з передпокою. Чистота і порядок в ньому залежать не тільки від наявності місць для зберігання і розміщення одягу, але і від можливості правильно розташувати взуття. Навіть у невеликих сім'ях може бути досить велика кількість взуття. Змінюються погодні умови, виникає необхідність поміняти повсякденні кросівки на вечірні туфлі, всі ці ситуації припускають значне скупчення взуття в передпокоях.

У вирішенні даної проблеми вам допоможуть представлені в інтернет магазині полиці для взуття Amazing Shoe Rack.

Ставши власником цієї чудової тумби, ви без зусиль розташуйте все основне взуття і при цьому не тільки не зіпсуєте інтер'єр, але і зробите його стильним і сучасним. Ці полки вже завоювали популярність і з упевненістю продовжують користуватися підвищеним попитом.

Підставка дозволяє зручно розташувати туфлі, чоботи, кросівки на поличках, зберігши їх від пошкоджень, подряпин і помятостей. Виконана з металевих труб і пластикових роз'ємів, полка легко і просто збирається і розбирається. Легка вага дозволяє в будь-який час перенести підставку до вибраного місця. Розташовувати на тумбі можна практично будь-яке взуття, за винятком важких робочих черевиків.

Наявність полиці для взуття Amazing Shoe Rack допоможе підтримувати порядок у будинку, відпаде необхідність постійно шукати відповідне місце, як для нового, так і для використаного взуття.

Перевагою полиці є можливість встановлення її не тільки в квартирі, але і на дачі. Вона легка за вагою і спокійно переноситься. Невеликий розмір полиці дозволяє знайти для неї місце навіть в обмеженому просторі, а якщо у вас існує проблема розташування ношеного, але ще необхідного взуття, ви можете встановити полицю в прихованому приміщенні (коморі).

Наявність тумби в сім'ях з дітьми, привчить їх до порядку і вмінню доглядати за своїм взуттям. Купуйте сучасні, стильні, компактні полиці для взуття "Amazing Shoe Rack" - це зробить ваш будинок тільки комфортнішим, чистішим і затишнішим.





Юлия ( 2015-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Недоліки:
Несколько раз уточняли цвет, перезванивали, объясняли что черная полочка не вся черная, а только пластик.
И в итоге - прислали абсолютно белую!
В чем смысл ваших уточняющих звонков?
Может для кого-то и не важно, какого цвета полка, а я заказала у вас только потому, что цвет подошел. Есть и

Переваги:
Полочку прислали

Відповісти
Алексей ( 2015-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Конструкция достаточно хлипкая.

Переваги:
Занимает мало места, со сборкой справится может и ребенок, вместительная.

Коментар:
Заказали на этом сайте полку для обуви. Доставили очень быстро. Хорошо стала в нашей очень маленькой прихожей. Собрали минуты за три, но сама полка шаткая.
Відповісти
Полиця для взуття Amazing Shoe Rack
Полиця для взуття Amazing Shoe Rack