Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Прозора охолоджуюча USB підставка для ноутбука з кулером RX-830

Код товару: 1002510
Опис

У наші дні в кожній квартирі є ноутбук, а то і відразу кілька - для кожного члена сім'ї. Але не всі пам'ятають про те, що для довгої і вірної служби нашому вірному другові необхідно забезпечити комфортне функціонування, купивши охолоджуючу підставку. Сьогодні ми представимо доступний і якісний варіант даного аксесуара для Вашого комп'ютера - Notebook RX-830.

Характеристики підставки для ноутбука RX-830

Прозора охолоджуюча підставка під ноутбук RX-830 виконана з гідного матеріалу - акрилу. Вона вміщує три вентилятора, які обертаються зі швидкістю до 2800 об / хв. Вентилятори доповнені підсвічуванням, що робить аксесуар не тільки корисним, але і красивим, помітним в темряві. Завдяки підсвічуванню в погано освітленому приміщенні краще видно букви і цифри на клавіатурі. Підставку RX-830 можна використовувати не тільки вдома, а й на роботі, під час виїзних конференцій, в подорожах або на відпочинку. Вона відрізняється легкою вагою і компактними розмірами. Підставка відповідає за охолодження ноутбука, тобто за захист його від перегріву, а значить і за стабільність його продуктивних функцій. Працює вона завдяки підзарядці за допомогою USB. Безпосередньо самі вентилятори абсолютно безшумні, тому не заважають зайвими звуками і не відволікають від трудового процесу. Для забезпечення максимально комфортної роботи за ноутбуком, розташованим на охолоджуючої підставці, внизу на ній є гумові ніжки. Завдяки їм аксесуар не ковзає по поверхні робочого місця.

Купуйте охолоджуючу підставку під ноутбук RX-830, вона гарантовано сподобається Вам своїм презентабельним зовнішнім виглядом і подбає про якісну роботу Вашого комп'ютера!

 

Технічні характеристики:

  • Охолодження: активне;
  • Максимальна діагональ ноутбука: 15.6 ";
  • Матеріал: акрил;
  • Частота обертання: 2800 об / хв;
  • Живлення: від порту USB.





Прозора охолоджуюча USB підставка для ноутбука з кулером RX-830
Прозора охолоджуюча USB підставка для ноутбука з кулером RX-830