Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Шезлонг розкладний - розкладачка лежак для дітей і дорослих

Код товару: 1001425
Опис

Поява в будинку гостей - це приємна, але досить клопітка подія. Ми завжди намагаємося організувати їх прийом найкращим чином, щоб друзям або родичам, що зупинилися у нас, було комфортно і затишно. Особливо важливо забезпечити гостей зручними спальними місцями. На цей випадок необхідно мати вдома розкладачку.

При її виборі слід звернути увагу на такі характеристики як:

  • зручність під час використання,
  • зручність зберігання,
  • якість і надійність,
  • ціна.

Ми хочемо порекомендувати вам розкладачку-конверт з двома підголовниками. За всіх вищеописаних критеріям вона задовольнить вас на 100%.

Зручність розкладачки-конверта

Представлена модель відрізняється від стандартних, звичних нам, розкладачок тим, що має не один, а два підголівника. Це робить її більш зручною під час використання (можна регулювати не тільки висоту положення голови, але і висоту положення ніг), і під час зберігання (в складеному вигляді розкладачка має дуже компактний розмір і не займає багато корисного простору). Вона легко поміститься в багажнику автомобіля і ви завжди будете забезпечені зручним спальним місцем при виїзді на дачу, на природу або на відпочинок «дикуном».
Розкладачка просто розкладається і збирається. Її легко переносити з місця на місце, так як вона оснащена спеціальними ручками-ремінцями.

Якісні характеристики розкладачки-конверта

Розкладачка-конверт дуже якісна і довговічна. Її каркас виготовлений з труб, зроблених з легкого міцного металу.
Щоб розкладачка не дряпала підлогу, під час використання, торці її ніжок оснащені спеціальними заглушками, що складаються з м'якого пластику.
В якості основи використовується не звичайний матеріал, а щільна міцна тканина, розроблена спеціально для виготовлення вуличних меблів. Така тканина витримує значні навантаження, не витирається, не линяє і не вицвітає з часом.

Шезлонг розкладний, характеристики:

  • Довжина розкладачки: 200 см.
  • Ширина розкладачки: 60 см.
  • Висота розкладачки: 24 см.
  • Габаритні розміри складеному вигляді: 15х62х63 см.
  • Вага розкладачки: 5 кг.





Шезлонг розкладний - розкладачка лежак для дітей і дорослих
Шезлонг розкладний - розкладачка лежак для дітей і дорослих