Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний масажер для тіла Vigorous (Вігорус)

Код товару: 1000029

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація ручного масажера для тіла Vigorous:

1. Кришка-сітка.
2. Плоска насадка для масажу спини.
3. Насадка хвиляста для масажу стегон, ніг і ступень ніг.
4. Насадка що обертається (8 кульок) з антицелюлітним впливом.
5. Насадка у вигляді колючок для глибокого інтенсивного масажу.

Масажер для тіла Vigorous з'явився на ринку ще в 2011 році і до цих пір не тільки не втратив актуальності, але й вивів боротьбу із зайвою вагою на якісно новий рівень. З його допомогою ця боротьба стала набагато ефективнішою і приємнішою, тому що можна забути про виснажливі тренування і неприємні дієти.

Ручний масажер Vigorous призначений для домашнього використання і досить функціональний.

Його вплив виходить за рамки звичайного руйнування клітин жиру і целюліту, також допомагаючи боротися з больовим синдромом в спині, шиї, ногах. Ще більше розширює функціональність приладу і спеціальна насадка, за допомогою якої можна масажувати тільки ступні ніг. Ручний масажер сконструйований таким чином, щоб повністю відповідати вимогам і розумінню сучасної людини про якість та індивідуальний підхід. Тому він цілком здатний замінити масажиста, і не тільки вдома, але на відпочинку, на роботі, в гостях, в поїздці. Звичайно, таким же чином вас зможе супроводжувати особистий масажист, який обійдеться у сто разів дорожче Vigorous.

Масажер для тіла Vigorous впливає на всі системи організму і допомагає дуже швидко розслабитися.

Особливістю його конструкції є наявність інфрачервоних лампочок, з якими масаж самих проблемних частин тіла став простішим і зрозумілішим. Так, працювати з стегнами, сідницями і животом дуже складно традиційними методами, особливо якщо ситуація запущена. У той же час даний массажер дозволяє зробити процес масажу цих частин тіла більш швидким і простим.

Потужність Vigorous досить велика як для такого компактного пристрою і складає 2900 обертів на хвилину.

При настільки глибокому та інтенсивному впливі масажу піддаються і дуже глибокі шари тканин - і м'язи, і відкладення жиру. Сила впливу надає на жирові клітини руйнівну дію, попросту їх механічно руйнуючи, після чого вони повністю виводяться з організму і для цього не потрібно жодних фізичних навантажень. Масажер для тіла Vigorous діє точково, прямо в місці, де є проблеми, тому його вплив стає помітним дуже швидко.
Ефективність - не єдина перевага цього масажного апарату. Оскільки це прилад в першу чергу для домашнього використання, то він має невеликий розмір і вагу. Крім того, він портативний, тобто працює від батарейок. На практиці це означає, що його буде просто зберігати і перевозити, якщо ви захочете, щоб ручний массажер був з вами в поїздці або на відпочинку.

Універсальність Vigorous полягає в тому, що він впливає на всі системи організму.

Спостерігається загальнозміцнюючий ефект, поліпшується кровообіг, усуваються тромби і застійні моменти, метаболізм нормалізується, тому повторно вага не набирається. Але головне, що вміє цей масажер - це руйнувати клітини целюліту, які ніяким іншим чином не руйнуються. Щоб домогтися бажаного з цим масажером потрібно не так багато - всього лише 15 хвилин масажу в день щодня. Надаючи повну розслабляючу дію на всі м'язи, і знімаючи больовий м'язовий синдром, масажер допомагає боротися зі стресами. Можна вибрати бажаний режим інтенсивності, комбінувати різні насадки і експериментувати з часом впливу.
 





Ручний масажер для тіла Vigorous (Вігорус)
Ручний масажер для тіла Vigorous (Вігорус)