Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Щітка-гребінець для волосся Angel Крила

Код товару: 1001725

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кольори на вибір:

  • світло-рожевий корпус, рожева подушечка;
  • світло-блакитний корпус, синя подушечка;
  • білий (перловий) корпус, чорна подушечка;
  • білий (перловий) корпус, фіолетова подушечка;
  • чорний корпус, чорна подушечка.

Наявність певного кольору уточнюйте у менеджера.

Гребінець Angel Крила - це справжній ангел-хранитель для волосся. Він настільки дбайливо і делікатно розплутує пасма, робить їх гладкими і блискучими, що здається, ніби-то рука ангела торкнулася вашої голови.

Як виникла Angel Крила

Гребінець Angel Крила створена Річардом Вардом - геніальним перукарем і стилістом з Великобританії, відомим на весь світ. Працюючи з клієнтами, він звернув увагу на те, що багато хто з них скаржилися на відсутність ручки у професійних гребінців хорошої якості. Адже такі гребінці виготовляються для застосування в салонах. А перукарям зручніше тримати за сам корпус, а не за ручку. Він врахував зауваження обох сторін, визначив кращі якості у інших відомих моделей гребінців і все це втілив у життя у вигляді Angel.
Модель надзвичайно зручна і ефективна у використанні. Відразу після випуску з виробництва, вона придбала величезну популярність. І ось зараз з'явилася і на нашому ринку.

Переваги гребінця Angel Крила

Унікальний дизайн корпусу Angel Крила відразу ж звертає на себе увагу. Корпус не тільки надзвичайно красивий, але і дуже зручний як для тих, хто любить тримати гребінець за ручку, так і для тих, хто тримає її за тіло. Виготовлений він з особливого виду пластику, до складу якого включені антибактеріальні компоненти. Їх наявність захищає гребінець від виникнення грибків, цвілі, розвитку різних мікроорганізмів. Гребінець дуже гігієнічний і безпечний навіть для використання в салонах.
Є у Angel Крила і маса інших прекрасних якостей:

  • Універсальність. Наявність довгих і коротких зубців особливої ​​форми дозволяє використовувати гребінець на будь-якому типу волосся: короткому і довгому, прямому і кучерявому, навіть на нарощеному волоссі і перуках.
  • Антистатичний ефект. Зубчики виготовлені з матеріалу, який не створює статичної електрики при зіткненні з волосками. Після розчісування волосся не електризується і не стирчить в різні боки. Воно гладке і слухняне.
  • Стійкість до впливу вологи. Angel можна використовувати прямо в душі.
  • Стійкість до впливу високих температур. Підходить для створення зачісок за допомогою сушіння феном.

За допомогою Angel можна розчісувати як сухе, так і мокре волосся. Починати розчісування можна прямо від коріння. Вона дуже м'яко і легко ковзає навіть по дуже заплутаним пасмам і не доставляє абсолютно ніякого дискомфорту. Тому рекомендується для розчісування дітей.





Щітка-гребінець для волосся Angel Крила
Щітка-гребінець для волосся Angel Крила