Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Крокомір з лічильником кроків Junsd js 206a

Код товару: 1000788

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Рух - це життя. Для того щоб наше тіло було здоровим, ми повинні щодня давати йому необхідне фізичне навантаження. В іншому випадку, наші м'язи починають слабшати, порушується кровообіг і обмін речовин, що призводить до ослаблення захисних функцій організму і розвитку захворювань.

Все це розуміє кожен з нас. Але реалії сучасного життя такі, що людині не хочеться багато рухатися. Технічний прогрес звільнив нас від важкої фізичної праці і необхідності проходити великі відстані. Люди практично всіх професій більшість свого робочого часу проводять сидячи, а на роботу і додому добираються на транспорті. Тому вже в середньому віці мають безліч хронічних захворювань.
Якщо вам дороге своє здоров'я, візьміть собі за правило щодня здійснювати піші прогулянки, якою б не була погода. А визначити, чи дали ви вже тілу потрібне навантаження, допоможе крокомір, купити який можна на нашому сайті.

Навіщо потрібен спортивний крокомір

У 2009 році було проведено дослідження за участю 250 тисяч осіб з 75 країн світу. Всі учасники повинні були проходити 10 тисяч кроків на день. На 125 день експерименту були перевірені результати, в результаті яких встановлено наступне:

  • 81,5% учасників змогли позбутися шкідливих звичок,
  • 67% стали серйозно займатися спортом,
  • в середньому, за вказаний період, респонденти втратили 4,6 кг.

Насправді 10000 кроків - це не багато. Якщо ми активно проводимо день, то робимо їх приблизно в такій кількості. Але спортивний крокомір дозволить точно визначити, яку відстань ви вже пройшли. Адже орієнтуючись по своїх відчуттях, ми часто оцінюємо ситуацію неправильно. Бувають дні, коли нас просто долає лінь, ми відчуваємо себе млявими і рухаємося з важкістю. Якщо в такий момент вийти на прогулянку, нам може здатися, що ми пройшли досить велику відстань, а насправді, це буде далеко від істини. Наявність спеціального приладу дозволяє знати реальні результати.

Функціональні особливості спортивного крокоміра

Представлена модель легка і має компактний розмір. Вона оснащена спеціальною кліпсою, завдяки якій пристрій можна зручно закріпити. Управління приладом здійснюється за допомогою кнопки, розташованої на корпусі. Отримані в результаті роботи приладу дані, виводяться на дисплей. Цифри великі і чіткі.





Крокомір з лічильником кроків Junsd js 206a
Крокомір з лічильником кроків Junsd js 206a