Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скринька для прикрас «Секрет»

Код товару: 1000179

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 28х19х7см

У кожної жінки повинен бути «Секрет»

Ювелірні вироби є одними з найважливіших аксесуарів для будь-якої жінки. На сьогоднішній день нам доступні прикраси в дуже широкому асортименті: великі, маленькі, кільця, сережки, браслети, підвіски і т.д., і вкрай важливо зберігати їх належним чином.

Якщо Ви хочете тримати свої прикраси в цілості й схоронності прийшов час вибрати скриньку для прикрас.

При цьому слід звернути увагу на деякі чинники:
• Скринька може бути зроблена з дерева, шкіри, шкірозамінника або навіть з мінералів (наприклад, малахітова шкатулка). Вибір матеріалу шкатулки під прикраси залежить від особистого смаку майбутньої власниці. Скриньки з шкіри і шкірозамінника виглядають досить стильно і сучасно і пропонують нам різноманітність забарвлень і форм. Дерев'яні шкатулки більш традиційний вибір і в будь-якому випадку відмінно вписуються в інтер'єр.
• Розмір скриньки безпосередньо залежить від кількості Ваших прикрас, адже чим різноманітніший Ваш «ювелірний гардероб» тим більше відділень потрібно для зберігання біжутерії та дорогоцінностей.
• Бюджет також є важливим чинником при виборі шкатулки для прикрас, так як ціновий діапазон досить широкий, і вироби з натуральної шкіри коштують набагато дорожче ніж, скажімо з дерева або шкірозамінника.

Таким чином, Ви бачите, що варіантів шкатулок під коштовності дуже багато, і всі вони розрізняються формами, матеріалом, розмірами і стилем виготовлення.

Тим не менш, спостерігається тенденція покупки шкатулок для прикрас зі шкірозамінника, так як вони мають найбільш широкий асортимент форм і видів і коштують не дорого.
Більше Вам не потрібно думати, де зберігати незліченну кількість сережок, кілець або ланцюжків, кращого варіанту, ніж шкатулка для коштовностей, для зберігання ювелірних виробів Вам просто не знайти! Більш того, стильна і вишукана шкатулка стане відмінним доповненням Вашого інтер'єру!





Людмила ( 2015-10-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хорошая шкатулка. Купила подруге, а потом и себе. Оч. нравится! Советую.
Відповісти
Скринька для прикрас «Секрет»
Скринька для прикрас «Секрет»